Çocuk yuvasında gerçek bayram

Çocuk yuvasında gerçek bayram

Kırıkkale Valiliğinde protokol bayramlaşmasının ardından çeşitli yerlere bayram ziyareti gerçekleştiren Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Çocuk Yuvasına da gitmeyi ihmal etmedi. Çocuklara harçlık verip bayramlarını kutlayan Güner, çocukların

MAKAM ARACINA BİNDİLER
Kurban Bayramı münasebetiyle Valilikte bayramlaşma töreni düzenlendi. Törene Vali Hakan Yusuf Güner, Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayrakcıoğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, il müdürleri, siyası parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve diğer davetliler katıldı. Kırıkkale Valiliği Protokol Salonundaki bayramlaşmanın ardından Vali Güner, Çocuk Esirgeme Kurumuna bağlı Çocuk Yurdunu ziyaret ederek burada kalan çocuklarla sohbet edip yaş pasta kesti. Ayrıca çocukları makam arabasıyla gezdiren Vali Güner, çocukların dünyasına girerek hoşça vakit geçirdi.
 
ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN
Güner, ?Bayramlarda, diğer günlerde bu çocuklarımızın özelliklerini hissettirmemiz gerekiyor. Bizler bu çocuklarımızın okul eğitimini ciddi bir şekilde yürütüyoruz. Olimpik havuzumuzdan çocukların sportif eğlence ve eğitimlerinin tamamlanmalarını sağlıyoruz. Allah devletimize zeval vermesin? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ