Çocuk müzesini gezdiler

Çocuk müzesini gezdiler

Özel Anadolu Yakamoz İlköğretim Okulu ana sınıfı öğrencileri Free Kidzz Çocuk Müzesine gezi düzenledi. Müzede dinozorların hayatı ile ilgili bilgiler alan minikler, güzel bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

DİNOZORLARIN YAŞAMI HAKKINDA BİLGİ EDİNDİLER

Özel Yakamoz İlköğretim Okulu Anasınıfı öğrencileri Free Kidzz müzesini gezdi. 1, 2, 3, 4, 5. Sınıf öğrencilerinin katıldığı gezide öğrenciler uygulamalı olarak çalışabilecekleri çocuk müzesinde öğrenirken, eğlendiler. Çeşitli uygulama alanlarının bulunduğu müzede, öğrenciler inşaatta çalıştı, balık tuttu, doktor, müzisyen oldu, maket dinozorlarla dinozorların yaşamına adım attı.

 

FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK

Özey Yakamoz yetkilileri yaptıkları açıklamada, ?Müze birçok profesörün ortak çalışması sonucu oluşturulmuş, öğrenci gelişimine uygun çalışmaların bulunduğu uygulama alanları olan bir yapıya sahip. Yakamoz ailesi öğrencilerinin yaparak yaşayarak öğrenmelerini desteklemek amacıyla bu tür etkinlikleri dönem içerisinde zaman zaman yapıyor. Yakamoz yöneticileri ise öğrencilerinin gelişimini olumlu yönde etkileyecek her türlü etkinliği destekleyerek Kırıkkale de ?kaliteli bir okul? olma hedefinden vazgeçmeyeceklerini dile getirdiler.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ