Çocuk Yuvasında kalan çocuklara karne verdiler

Çocuk Yuvasında kalan çocuklara karne verdiler

BUNLAR BİZİM ÇOCUKLARIMIZ

Çocuk yuvasında kalan çocuklara karne verdiler

Çocuk Eğitimi Araştırma Merkezi Etkinlik Programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar Kırıkkale Üniversitesini ziyaret etti.

BİR HAFTA DEVAM EDECEK

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu ve Kurum Müdürü Lale İzci, Çocuk Eğitimi Araştırma Merkezi Etkinlik Programı kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde korunma ve bakım altında bulunan çocuklar birlikte Kırıkkale Üniversitesine ziyarette bulundu. Ziyarette heyet Rektör Ekrem Yıldız ile bir süre görüştü.

DENEYİMLE GEÇİRECEKLER

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız çocuklara karne hediyelerini takdim etti. Koruma ve bakım altında bulunan çocuklar da Yıldız´a kendileri için organize edilen bu program adına yaptıkları puzzle manzara tablosunu hediye etti. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından Rektör Yıldız programın yıl boyunca devam etmesi konusunda gerekli desteği sağlayacağını ifade etti. 1 hafta boyunca Kırıkkale Üniversitesinde sürecek olan programda, çocuklar drama-yaratıcı yazma, böcekleri tanıma günlük hayatta deney yapma, tırmanmayı öğrenme gibi etkinliklerle sömestr tatillerini verimli ve farklı bir deneyimle geçirecekler.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti