Çocuk Hekimi dışında doktor eksiğimiz bulunmuyor

Çocuk Hekimi dışında doktor eksiğimiz bulunmuyor

PEK ÇOK ÜLKE TÜRKİYE´Yİ MODEL ALIYOR

Çocuk Hekimi dışında doktor eksiğimiz bulunmuyor

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı´yı makamında ziyaret etti. Genel Sekreter Mustafa Boyabatlı, çocuk hekimi dışında doktor sıkıntısının bulunmadığını söyledi. İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, hastane yönetimine her türlü katkıyı ve desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

AK PARTİ YAHŞİHAN TEŞKİLATINDAN BOYABATLI´YA ZİYARET

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol, ikinci Başkan Cevat Demirdirek ve Medya Tanıtım Başkanı Cengiz Selci ile birlikte Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Boyabatlı´yı makamında ziyarette ettiler. Boyabatlı´nın YİH´teki makamında gerçekleşen ziyarette, Boyabatlı yapılan ziyaretten memnun olduğunu söyledi. Yönetim anlamında yeniden yapısal bir değişikliğe gidildiğini ifade eden Boyabatlı, ?Hastane olarak çok iyi yoldayız. Çocuk hekimi dışında doktor eksiğimiz bulunmuyor? dedi.

PEK ÇOK ÜLKE TÜRKİYE´Yİ MODEL ALIYOR

AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol da, çok sık bir araya gelinmese de Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği çalışmalarını uzaktan takip ettiklerini, ihtiyaç duyulması halinde her türlü katkı ve desteği vermeye hazır olduklarını dile getirdi. Şenol, Türkiye´nin sağlık konusunda iyi bir yolda olduğunu, pek çok ülkenin bu konuda Türkiye´yi model aldığını söyledi.

HABER: MURAT KARADAĞ



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!