Çocuk çağın gereği gibi yetişmelidir

Çocuk çağın gereği gibi yetişmelidir

ÇOCUK HAKLARI ÖZENLE KORUNMALI

Çocuk çağın gereği gibi yetişmelidir

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, çocukların çağın gerektirdiği eğitimi alması ve bu konuda kendilerini geliştirmesi için önemli çalışmaların yapıldığını söyledi.

ÇOCUK HAKLARI ÖZENLE KORUNMALI

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz´ın başkanlığında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü´nün çalışması olan ?Çocuk Çalıştayı´nın toplantısı gerçekleştirildi. Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü´nün çalışmaları arasında yer Toplantıya Kaymakamlar, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Hatice Uğurlu´nun yanı sıra diğer kurum müdürleri katıldı. Çalıştay hakkında geniş bilgilerin verildiği toplantıda çocuk haklarının öneminden bahsedildi. Toplantıda çocuk haklarından bahseden Haktankaçmaz, ?Onlar bizim geleceğimizdir. Güzel şekilde yönlendirmek bizim görevimizdir? dedi.

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Uğurlu tarafından İl ve İlçe Koordinasyon kuruluna üye kurum ve kuruluşların çocuk alanında yaptığı çalışmalar hakkında istatistiki veriler sunularak kurumların yaptığı çalışmalar hakkında sunum yaptı. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü koordinesinde yapılan "Çocuk Çalıştayı" hakkında detaylı bilgiler verilerek Çalıştay raporunda ortaya çıkan sonuç bildirgesine göre kurumların sorumlulukları belirlendi. Katılımcıların görüş ve önerileri alınarak toplantıya son verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü