ÇOBAN CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

ÇOBAN CİNAYETE KURBAN GİTMİŞ

Kırıkkale`nin Hasandede beldesi Kızıldağ mevkisinde cesedi bulunan İmam Aslan?ın öldürülmesi ile ilgili jandarma tarafından cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 5 kişiden 3?ü tutuklandı

KARDEŞİNİN BULUNMASINI İSTEMİŞTİ

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa`dan Kırıkkale`nin Hasandede beldesinde çobanlık yapmaya gelen İmam Aslan (19), 2 Eylül 2010 tarihinde ortadan kaybolmuştu. Şanlıurfa`da yaşayan Salih Aslan, kardeşine cep telefonundan ulaşamadığı için beldeye gelerek Cumhuriyet Savcılığına başvurup kardeşinin bulunmasını istemişti.

 

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan çalışmalar sonucunda, 28 koyunla birlikte kendisinden bir daha haber alınamayan çoban İmam Aslan`ın cesedi 10 Eylül 2010 tarihinde Hasandede beldesinin Kızıldağ mevkisinde bulunmuştu. Jandarma tarafından yapılan araştırma sonucunda olayla ilgisi olduğu iddia edilen ve cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan 5 kişi işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan 2`si tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalırken, Y.A, İ.P ve A.O tutuklanarak cezaevine gönderildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama