Çizgilerle Hadis Sergisi

Çizgilerle Hadis Sergisi

TÜRKİYE GENELİNDE BİR SERGİ AÇILIACAK

Çizgilerle Hadis Sergisi

Kırıkkale Fen Lisesi´nde ?Çizgilerle Hadis Sergisi? açıldı. Sergi iki gün açık kaldı. Peygamber Efendimizin hadislerinin çizgilerle anlatıldığı sergiyi gezenler memnun kaldı

TÜRKİYE GENELİNDE BİR SERGİ

Kısa adı AKÇED olan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği´nin genel merkez organizesi ile Türkiye çapında düzenlediği ?Çizgilerle Hadis Sergisi? Kırıkkale Fen Lisesi´nde öğrencilerin ilgisiyle karşılaştı.

FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Ahlak Kültür ve Çevre Derneği Kırıkkale Şubesi, öğrenciler arasında Peygamber Efendimizin (sav) sözlerine karşı farkındalık oluşturmak, ?Ufka Yolculuk Hadis Yarışması? tanıtımı yapmak amacıyla Kırıkkale´de bulunan lise ve ortaokullarda ?Çizgilerle Hadis-i Şerif Sergisi? açıyor.

İLK SERGİ FEN LİSESİNDE AÇILDI

Bu bağlamda ilk sergi Kırıkkale Fen Lisesi´nde açıldı. Fen Lisesi ile başlayan serginin ilerleyen günlerde diğer okullarda da açılacağı bildirildi. Sergilere öğretmen ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

SERGİYİ GEZENLER MEMNUN KALDI

Öğrencilerle birlikte sergiyi gezen Fen Lisesi Müdürü Nusret Kılıç: ?Peygamberimizin hadislerinin bu şekilde çizgi yoluyla insanlara yeniden takdim edilmesi bir farkındalık oluşturmuştur. Bildiğimiz hadislerin çizgi ustası Hasan Aycın´ın kaleminden yeniden şekillenmesi, hadislere bir kez daha dikkat çekmiştir.? Dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı