Çizgi Ev Shop yeni yerinde

Çizgi Ev Shop yeni yerinde

ÇİZGİNİZİ İYİ BELİRLEYİN, KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİN, TAKLİT ÜRÜNLERDEN KAÇININ

ÇİZGİNİZİ İYİ BELİRLEYİN, KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİN, TAKLİT ÜRÜNLERDEN KAÇININ

Çizgi Ev Shop yeni yerinde

?Çizginizi belirleyin? sloganı ile Kırıkkale´de uzun yıllar hizmet veren Çizgi Ev Shop yeni adresinde Kırıkkale halkına hizmet vermeye devam ediyor. Mutfak eşyalarında ünlü Taç Marka ürünlerin bayii olan mağaza törenle açıldı.

KIRIKKALE´YE YAKIŞIR MAĞAZA

Zücaciye, çeyiz, ev tekstili aksesuar küçük ev aletlerinin satışa sunulduğu Çizgi Ev Shop Yenidoğan Mahallesi, İstanbul Caddesi, Hüseyin Kâhya Parkı yanındaki modern 3 katlı mağazada ilk gün kampanyası ile hizmete açıldı. Müşterilerine daha nezih ve daha ferah ortamda hizmet vermek amacıyla mağazanın yenilendiğini söyleyen Hakan Şahiner Kırıkkale halkına 10 yıldır en iyi hizmet verme amacında olduklarını aynı zamanda kalite ve fiyatta daima müşterinin menfaatlerini gözettiklerini söyledi.

KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYAT

İşletme hakkında bilgi veren Şahiner, ?Zücaciyeden elektrikli ev aletlerine, çeyiz setlerinden aksesuarlara, yemek takımlarından tencere ve tavaya, çatal bıçak setlerinden pratik mutfak aletlerine, mutfak önlüklerinden bornoz takımları ve aynaya, ev tekstil ürünlerinden hediyelik eşyalara kadar birçok seçeneğin sunulduğu ürünlerin hizmet veriyoruz. Ayrıca tüm ürünlerimizde kredi kartı geçerlidir? dedi. Şahiner açılışa katılan herkese teşekkür etti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı