Çırpın çırpın nereye kadar!

Çırpın çırpın nereye kadar!

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen MKE Kırıkkalespor, kendi saha ve seyircisi önünde öne geçtiği maçta 2-2 berabere kaldı. Son 10 dakikaya 2-1 geride giren ve canla başla mücadele eden Kırıkkalespor futbolcuları, terinin son damlasına kadar mücadele etti.

MAÇIN ÖZETİ
Sezon başında ve sezon arasında transfer yapmamaya devam eden MKE Kırıkkalespor, bunun sıkıntılarını her maçta yaşıyor. Dar kadro ile sahaya çıkan Kırıkkalespor, galip gelmeyi unutur hale geldi. Futbolcular ellerinden geleni yapmasına rağmen takım bir türlü galip gelemiyor. Yönetim maçları bile izlemekten kaçınırken, taraftarlar ise duruma isyan ederek, istifaya çağırıyor. 
Beşikdüzüspor karşısında istekli bir şekilde oyuna başlayan, hatta üst üste pozisyonlara giren MKE Kırıkkalespor, 1-0 da öne geçti. 22. dakikada sağ kanattan Erkan ile atağa çıkan Kırıkkalespor, ceza sahasına topla giren Mustafa Dağdeviren?in düşürülmesi ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Bahri Arslanlı, topu ve kaleciyi farklı köşelere gönderdi: 1-0. 
35. dakikada orta sahadan aldığı topla birlikte ceza sahasına giren Biray Demir, bomboş durumda topu kaleciye nişanladı. 44. dakika da ceza sahasında Kırıkkalesporlu oyuncularla tartışan Beşikdüzüsporlu Hasan Uğur Kardal, kırmızı kart görerek, oyun dışı kaldı. 
45. dakikada sol kanattan kontra atağa çıkan Beşikdüzüsporlu Mustafa Özdemir, ceza sahasına açtığı orta ile topu Durdu Dilli ile buluşturdu. Sağ çaprazdan düzgün ve sert bir şut çeken Durdu, şık bir gole imza attı. 1-1. Gol sonrası sinirlerine hakim olamayan Kırıkkalesporlu Hasan Akdemir, hakeme itiraz edince kırmızı kart gördü ve herkesi hayal kırıklığına uğrattı. İlk yarı gol sonrası 1-1 tamamlandı.
İkinci yarıda her iki takımda ofansif futbol oynamaktan kaçındı. Kırıkkalespor daha çok kontra ataklar ile çıkarken, oyun kontrolü Beşikdüzüspor sağladı. 
73. dakika da Beşikdüzüsporlu Sebahattin Horoz kaleyi karşıdan gören bir pozisyondan şutunu çekti. Sert ve şık bir şutu aynı güzellikte çıkaran Kırıkkalespor kalecisi Tayfun, jeneriklik bir atlayışla taraftardan büyük alkış aldı. 
82. dakikada kontra atağa yakalanan Kırıkkalespor, pozisyon sonrası 2-1 geriye düştü. Sağdan gelen Sebahattin, topu ceza sahası içinde Tolga Kara ile buluşturdu. Arka direkte Tolga?nın çektiği şutu kaleci Tayfun çıkardı. Ancak dönen topa ayak uzatan Tunahan Korkmaz topu kendi kalesine gönderdi. 1-2.
90. dakika da hakem maçın uzatma dakikalarını işaret ediyordu ki; Rıdvan Demir?in asisti ile ceza sahasında topu önünde bulan Ramazan Algan, rahat bir vuruşla golünü attı ve Kırıkkalespor?a hayat verdi. 2-2. Maç bu skorla tamamlandı. 
STAT: Başpınar 
HAKEMLER: Hüseyin Çiftgören (1), Muhammet Çekin (2), Selman Timur(2) Abidin Yıldırım(1)
MKE KIRIKKALESPOR: Tayfun Yıldırımhan (6), Samet Türkmen (6), Erkan Koç(6), Ramazan Algan(8), Hasan Akdemir(6), Abdullah Sönmez (5), Bahri Arslanlı (6), Mustafa Dağdeviren (6), Samed Çalışkan (7)(Dk 77 Rıdvan Demir ?), Biray Demir (5)(Dk 66 Tunahan Korkmaz 4), Murat Çalışkan (6)(Dk 69 Oğuzhan Baykal 4)
BEŞİKDÜZÜSPOR: Mustafa Hoşoğlu(5), Burak Kansız (5), Ersin Demiral(5), Eyüp Yanmış(5), Halit Gündoğdu (5), Uğur Dilli(6)(Dk 75 Salih Kaya?), Sebahattin Horoz(5), Sedat Kul (5)(Dk 46 Onur Çabuk 5), Mustafa Murat Özdemir (5)(Dk 62 Tolga Kara 5), Hasan Uğur Kardal (6), Durdu Dilli (7)
SARI KART: Mustafa Dağdeviren, Samed Çalışkan, Tunahan Korkmaz (Kırıkkalespor), Burak Kansız, Halit Gündoğdu, Salih Kaya (Beşikdüzüspor)
KIRMIZI KART: Dk. 45 Hasan Akdemir (Kırıkkalespor), Dk 44 Hasan Uğur Kardal (Beşikdüzüspor) 
GOLLER: Dk. 22 Bahri Arslanlı (pen.) Dk. 90 Ramazan Algan (Kırıkkalespor), Dk. 45 Durdu Dilli, Dk. 82 Tunahan Korkmaz(kendi kalesine)(Beşikdüzüspor) 
TOPLU SONUÇLAR
Hacettepe          1 - 2 Belediye Vanspor
MKE Kırıkkale          2 - 2 Beşikdüzüspor
Bayrampaşaspor 0 - 0 Gümüşhanespor
Elazığ Belediyespor 1 - 1 Lüleburgazspor
A.Sebatspor  0 - 1 Gebzespor
Keçiören Sportif A.Ş. 1 - 3 İnegölspor
Manavgat Evrenseki 4 - 1 Diyarbakır Bld.
Kırıkhanspor 0 - 0 Ümraniye
Menemen Bld.          2 - 1 Sandıklı Belediyespor


kırıkkaleliler
17.02.2012 11:23:11
kadir bey klüpte beş kuruş vermeden yöneticilik yapanlar var onlar çözüm bulur.klüpte futbolcu yetişmiyor 80 yaşında orayı evi zanneden hocalar var.futbolcu iken taraftara küfredip formaya tekme atanlar var.işe gitmeden orada vaktini geçiren haram devlet maaşını çocuklarına yedirenler var,iflas edip kendini klüp sayesinde kurtarmaya çalışanlar var,sanki avrupa takımıymış gibi 3 tane klüp müdürü oldugunu biliyoruz bunlar temizlenmeden bu takım düzelmez..kırıkkalede bu işi yapacak kimse yokmuş gibi tokattan kaleci hocası ve menejer getiriyoruz.çok iyi iseler tokata gitsinler.kelin tırnagı olsa başını kaşır.tokatta iyi degil gidip orayı kurtarsınlar.hep beraber kırıkkaleyi kırıkkaleli olmayanlar düşürüyor.yazıklar olsun

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ