Cinayetle ilgili 2 kişi tutuklandı

Cinayetle ilgili 2 kişi tutuklandı

CUMA AKŞAMI MEYDANA GELEN SİLAHLI KAVGADA YAŞAMINI YİTİREN HAKAN SALAR İLE YASİN GÜMÜŞ´ÜN CENAZELERİ DEFNEDİLDİ

CUMA AKŞAMI MEYDANA GELEN SİLAHLI KAVGADA YAŞAMINI YİTİREN HAKAN SALAR İLE YASİN GÜMÜŞ´ÜN CENAZELERİ DEFNEDİLDİ

Cinayetle ilgili 2 kişi tutuklandı

Kırıkkale´de, önceki gün 2 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 4 kişiden 3´ü tutuklandı, 1´i serbest bırakıldı. Bu arada cinayete kurban giden Hakan Salar ile Yasin Gümüş´ün cenazeleri Cumartesi günü defnedildi.

2 KİŞİ ÖLMÜŞ, 1 KİŞİ YARALANMIŞTI

Geçtiğimiz Cuma günü gece saatlerinde Yenidoğan Mahallesi Millet Bulvarında iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kavgaya dönen olayda 29 yaşındaki Ömer Yasin Gümüş ve 37 yaşındaki Hakan Salar, tabanca ile vurularak öldü, 35 yaşındaki Sinan Özmuk ise yaralandı.

BİR KİŞİNİN ARANMASI SÜRÜYOR

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.B., N.Ö. ve H.B. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı, S.S. ise serbest bırakıldı. Olaya karışan ve Hakan Salar´ı öldürdüğü iddia edilen Y.E.G.´nin aranması çalışmaları ise sürüyor.

CENAZELERİ KALABALIK KATILIMLA DEFNEDİLDİ

Bu arada silahlı kavgada yaşamını yitiren evli iki çocuk babası Hakan Salar´ın cenazesi Yeni Mahalle´deki Atatepe Camiinde kılınan ikindi namazından sonra kalabalık bir cemaatin katılımı ile Yeni Mahalle Mezarlığında, Yasin Gümüş ise Yahşihan Hacıbey TOKİ Camiinde kılınan namazdan sonra Yahşihan Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama