Cildiye Polikliniği hizmette

Cildiye Polikliniği hizmette

DOÇ. DR. ÖZUĞUZ GÖREVE BAŞLADI

Cildiye Polikliniği hizmette

Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin Dermatoloji Polikliniğinde Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. Pınar Özuğuz göreve başladı. Bu polikliniğe Doçent bir Hekim bakacak.

DOÇ. DR. ÖZUĞUZ GÖREVE BAŞLADI

Yeni binasında hasta kabul etmeye başlayan Özel Kırıkkale Yaşam Hastanesi´nin, halk dilinde Cildiye olarak bilinen Dermatoloji Polikliniği de sağlık hizmeti vermeye başlamış durumda. Dermatoloji Polikliniğinde Doçent bir Hekim görev yapıyor. Deri ve Zührevi Hastalıklar Uzmanı Doç. Dr. Pınar Özuğuz tecrübelerini Yaşam Hastanesi için kullanacak ve kariyerine Yaşam´da devam edecek. Dermatoloji Polikliniği hafta başından bu yana hasta kabul etmeye başladı.

?DERİNİZİ UZMANINA EMANET EDİN?

Poliklinik hizmetleri konusunda bilgi veren Doç. Dr. Pınar Özuğuz, ?Hastanemizin Dermatoloji Polikliniği hizmete açıldı ve hasta kabulüne başlamıştır. Hastalarımız doğrudan hastaneye gelerek ya da 212 50 00 numaralı hattan hastanemize ulaşabilirler. Polikliniğimizde dermatolojik tüm rahatsızlıklar bakılmaktadır. Polikliniğimiz Kırıkkalelilerin ve bölgemizin hizmetindedir. Kaliteli sağlık hizmeti ve ayrıca kozmetik işlemler yapılabilmektedir. En değerli giysiniz derinizdir. Derinizi uzmanına emanet ediniz. Poliklinik olarak herkese sağlıklı günler dileriz? dedi.

İMKÂNLAR GAYET İYİ

Donanım bakımından yeterli imkânlara sahip olduklarını söyleyen Doç. Dr. Pınar Özuğuz, standart imkânların yanı sıra bazı özel tedavi yöntemleri ve yeni gelişmeler üzerine de çalışmaları olacağına işaret etti. Her türlü tedavi imkânının uygulanabilme kapasitesinin olduğunu vurgulayan Doç. Dr. Özuğuz bu imkânlardan herkesin yararlanabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Poliklinikte deri hastalıklarının yanı sıra yaşam kalitesini artırmak için kozmetik işlemlerin de yapılabildiği vurgulandı.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!