Çiğdem çiçek açtı

Çiğdem çiçek açtı

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Çiğdem çiçek açtı

Bu yıl önceki yıllara oranla daha ılıman bir kış mevsimi yaşanan Kırıkkale´de çiğdemlerin erken çıkarak, doğaya ayrı bir güzellik katması görenleri şaşkına çeviriyor.

ÇİĞDEM ÇİÇEK AÇTI

Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyünde güneş gören yamaçlarda çiğdemlerin cemre düşmeden çıkması, küresel ısınmanın mevsimleri değiştirdiğinin göstergesi olduğu kaydedildi. Kış ayları olmasına rağmen hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstünde seyretmesi, bunun sonucunda çiğdemlerin yaklaşık bir ay önceden çiçek açmasının başka türlü izah edilemeyeceğinin altı çizildi.

SICAKLIKLAR MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Kırıkkale´de dün hava sıcaklığı 1 ila 5 derece arasında hissedilirken, bugün hava sıcaklığının 0 ila 1 derece arasında hissedilmesinin yanında karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı hafta sonuna kadar düşmeye devam edecek. Yarın hava sıcaklığı -4 ila -2 derece arasında seyrederken, kar yağışı da bekleniyor. Perşembe günü hava parçalı bulutlu, hava sıcaklığı -8 ila -6 derece, Cuma günü az bulutlu sıcaklık ise -10 ila-5 derece dolayında olması tahmin ediliyor.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü