Çiftçilerin yüzleri Toprak Tarımla gülüyor

Çiftçilerin yüzleri Toprak Tarımla gülüyor

"TOPRAK TARIM BİR ÇİFTÇİ İŞLETMESİDİR"

Çiftçilerin yüzleri Toprak Tarımla gülüyor

Tepebaşı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi (Amele Durağı Üstü) Ziraat Odası yanında faaliyete başlayan Toprak Tarımda çiftçinin yüzü gülmeye başladı.

HER ARADIĞINI BULUYORLAR

Delice Ziraat Odası Başkanı ve işletme sahibi Adem Gökdere, tarafından açılan işletmede çiftçiler her istediğini buluyor. Yaklaşık 150 metrekare alanı bulunan işletmede,  müşterileri Ziraat Mühendisi ile bayan personel karşılıyor.   Rahat ve huzurlu bir ortama gelen çiftçiler, hem çaylarını içiyorlar hem de her türlü istediği bilgiye kavuşuyorlar.  Kullanacakları malzemeleri huzurlu bir şekilde almanın rahatlığını yaşayan çiftçiler, aldıkları ürünleri kullanmak için evlerinin ve tarlalarının yolunu tutuyorlar.

YÜZLERCE ÇEŞİT ÜRÜN

Gübre Taş Ana Bayii olan Toprak Tarımda, zirai ilaç, gübre, fide, bitki besleme ilaçları, çevre ve halk sağlığı malzemeleri, sulama malzemeleri ile tarımda aradığınız her türlü malzeme bulunuyor. Bunların yanında çiftçilerimiz huzurlu bir ortamda alışveriş yapmanın keyfini yaşıyorlar. Yüzlerce çeşit ürünün bulunduğu işletmede çiftiler, Türkiye´de tarım alanında gelişen konulara vakıf oluyorlar.

TOPRAK TARIM BİR ÇİFTÇİ İŞLETMESİDİR

?Toprak Tarım Bir Çiftçi İşletmesidir? diyerek sözlerine başlayan Delice Ziraat Odası Başkanı ve işletme sahibi Adem Gökdere, ?Çiftçilerimize en iyi hizmeti vermek için yeni yerimizi açık. Sağ olsunlar büyük bir ilgi görüyoruz. Çiftçilerimizin daha iyi gelir elde etmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye´de gelişen tarımsal konularda bilgilendirici konuları anlatıyoruz. Önümüzdeki aylarda yeni projelerimiz olacak. Bunu çiftçilerimizle paylaşacağız.?dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü