Çiftçilere destek vereceğiz

Çiftçilere destek vereceğiz

Arıcılar Birliği Başkanı Zafer Yanılmaz ve Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş Vali Hakan Yusuf Güner?i makamında ziyaret etti. Vali Hakan Yusuf Güner, çiftçilere her zaman destek vereceklerini söyledi.

ÇİFTÇİ MİLLETİN EFENDİSİDİR
Çiftçinin milletin efendisi olduğunu belirten Vali Hakan Yusuf Güner, Çiftçilerin yapacağı her türlü projeye imkanlar doğrultusunda destek verileceğini söyledi. Güner, ?Çiftçilerimiz bize ne doğrultuda gelirse gelsin, biz onlara yardımcı oluruz. Proje ile gelen herkes bu kapıdan içeri girsin. Projesi çiftçiden, desteklemesi bizden anlayışı ile çiftçilerimize destek olacağız. Öte yandan Kırıkkale?de yaygın olmayan arıcılık sektörünü de iyi bir yere getirmek için çaba göstereceğiz. Bunun için de çalışmalar ve projeler yaparak, arıcılık sektörünü de genişleteceğiz? dedi.
 
SEKTÖRÜ GELİŞTİRECEĞİZ
Arıcılar Birliği Başkanı Zafer Yanılmaz İl Özel İdare bütçesinden alınan kovanların birliğe tesliminden sonra Valilik desteği ile mevcut arı sayısının iki katına çıktığını belirti. Vali Güner, e desteklerinden dolayı teşekkür eden yanılmaz, çıta bal olarak adlandırılan bal çeşidini Güner?e hediye etti. Yanılmaz açıklamasında, ?Kırıkkale?de arıcılık sektörünü en iyi yere getirmek için çalışacağız. Bu konuda arıcılık ile uğraşan çiftçilere seminer, proje gibi eğitici bilgiler vererek, bu projeden daha iyi verim almayı hedefliyoruz. İyi ve etkili bir eğitim ile çıta balı ve diğer bal çeşitlerini en iyi şekilde kullanmak istiyoruz? diye konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ