Çiftçilere müjdeli haber

Çiftçilere müjdeli haber

140 BİN TON ALIM YAPILDI

Çiftçilere müjdeli haber

Arpa ve buğday hasadının tamamlanmasının ardından çiftçilerin beklediği müjdeli haber geldi. Yetkililerinden edinilen bilgiye göre ürününü TMO verenler 15 gün içerisinde, banka hesap cüzdanıyla satanlar ise 30 gün içerisinde ilgili banka hesaplarından paralarını alabilecekler.

140 BİN TON ALIM YAPILDI

Şu ana kadar 140 bin ton alım yapan TMO´nun hasada geç başlayan Keskin ve Balışeyh ilçelerindeki şubelerinde alım yoğunluğu gözleniyor. Bu yıl yapılan yeni bir uygulamayla ürünlerini satacakları gün önceden planlanan çiftçiler, izdihama ve araç kuyruğuna sebep olmadan ürünlerini satmanın rahatlığın yaşıyorlar.

RANDEVULU SİSTEM BÜYÜK RAHATLIK

TMO´nun randevulu alım sistemine geçmesinden çok memnun olduklarını ifade eden çiftçiler, mahsullerini Kırıkkale TMO Şube Müdürlüğü´nden ve müdürlüğe bağlı Yahşihan, Balışeyh, Çerikli, Delice, Keskin, Çelebi, Karakeçili, Sulakyurt ve Kalecik ilçelerindeki 9 noktadan teslim ediyorlar. Gerekirse günde iki sefer yaparak mahsullerini TMO´ya satabildiklerini belirten çiftçiler, en yoğun dönemde bile 3-4 saat içerisinde mahsullerini TMO´ya teslim edebildiklerini kaydettiler.

ÖZEL HABER: KEMAL BAŞOL



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı