Çiftçiler New Holland fabrikasını gezdi

Çiftçiler New Holland fabrikasını gezdi

HACI İBRAHİMOĞULLARI, KIRIKKALELİ ÇİFTÇİLERE TÜRK TRAKTÖR´ÜN ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİRDİ

HACI İBRAHİMOĞULLARI, KIRIKKALELİ ÇİFTÇİLERE TÜRK TRAKTÖR´ÜN ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİRDİ

Çiftçiler New Holland fabrikasını gezdi

New Holland Kırıkkale bölge bayisi olan Hacı İbrahimoğuları, bir organizasyon gerçekleştirerek Kırıkkaleli çiftçileri Türk Traktör Fabrikası´nın üretim tesisleri ile buluşturdu.

TEKNOLOJİK GEZİSİ

Kırıkkale başta olmak üzere tüm İç Anadolu´da faaliyet gösteren Hacı İbrahimoğulları, sıfır ve ikinci el pazarladığı traktörlerin üstün özelliklerini tanıtmak, üretimde kullanılan teknolojiyi yakından göstermek amacı ile Sakarya´da bulunan Türk Traktör Fabrikalarına gezi düzenledi. Gezi boyunca Hacı İbrahimoğulları bayisinin farkındalığını hisseden çiftçiler, Türk Traktör Fabrikalarını gezerek, üretimi yakından görme imkânı ve a´dan z´ye New Holland traktörlerde kullanılan yenilik ve üstünlükleri tanıma fırsatı buldular.

BOYAMA ÜNİTESİ İLGİ ODAĞI OLDU

Türk Traktör´ün köklü geçmişi ve faaliyet alanlarının anlatılmasıyla başlanan eğitimin sonunda çiftçiler iki ayrı grupla fabrikanın tüm tesislerini gezdi. Çiftçiler yenilenen New Holland modellerini de görme imkânı buldu. Uzman rehberler eşliğinde fabrikayı inceleyen çiftçiler, yakıt tüketimi başta olmak üzere, traktörü kullanırken dikkat edilmesi gereken noktalar, verimi arttırmaya yönelik unsurlar gibi en çok merak edilen konularda uzmanlara danışma fırsatı buldular. Avrupa´nın sayılı büyük fabrikalarından birini ziyaret etme şansı elde eden çiftçiler, fabrikanın Teknik Merkeziyle birlikte Isıl İşlem Merkezi, Üretim Bandı ve Kalite Kontrol Bölümlerini gezdi. Fabrikada en çok para harcanan ünite olarak tanıtılan boyama ünitesi ise çiftçilerin en çok ilgisini çeken bölüm oldu.

İBRAHİMOĞULLARI´NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Gezi sonunda Sakarya´da bir gece konaklayan çiftçiler ertesi gün Kırıkkale´ye tekrar dönüş yaptılar. Gezi hakkında konuşan çiftçiler, ?Bizlere Türk Traktör Fabrikaları gezme imkânı sunan Hacı İbrahimoğulları şirketine teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok etkilendik. Bu fabrikalar ülkemizin gurur kaynağıdır. Her üniteyi ilgi ile gezdik. Fabrikada hataya yer bırakmayan bir sistem var. Her şey ince elenip sık dokunuyor ve titizlikle yapılıyor. Biz çiftçiler kullandığımız ve kullanacağımız traktörlerin nasıl üretildiğini yakından görmek istiyorduk ve görmüş olduk. Bu anlamda geziyi düzenleyen ve bilgi almamızı sağlayan Hacı İbrahimoğulları Kırıkkale bölge bayine teşekkür ederiz? dediler.



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok