CHP'yi iktidara taşıyacağız

CHP

ÇAKIRCA İDDİALI KONUŞTU

CHP'yi iktidara taşıyacağız

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Avukat Murat Çakırca AKP'nin 12 yıldır Cumhuriyetin kazanımlarını ortadan kaldırmaya çalıştığını söyledi. Bu seçimin Cumhuriyetin son seçimi olabileceğini hatırlatan Çakırca CHP'nin iktidarını tesis etmek için çalışacağız” dedi.

NEZAKET ZİYARETİ YAPTILAR

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Murat Çakırca, İl Başkanı Ahmet Önal ve il yönetim kurulu üyeleri Ekrem Karamızrak ve Mazhar Çakar ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundular. Önal seçim çalışmaları ile ilgili bilgi aktarırken Milletvekili adayı Murat Çakırca 7 Haziran seçimlerinin Cumhuriyetin son seçimi olmasından endişe duyduğunu söyledi. Çünkü Cumhuriyetin tüm kazanımlarının AKP iktidarı tarafından yok edilmeye çalışıldığını belirten Çakırca özellikle kadın seçmenlerin bu konuda çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi.

CHP'NİN İKTİDARINI HÂKİM KILACAĞIZ

Milletvekili adayı Murat Çakırca AK Parti seçmenlerinin büyük çoğunluğunun kadınlardan oluştuğuna dikkat çekerek oysa AK Parti'nin Cumhuriyetle sorun yaşadığını uygulamaya koymak istediği yönetimle özellikle kadını yok saydığını belirtti. Bunun için kadınların bu durumu göz önünde bulundurarak tercihini ona göre yapılması gerektiğini bildi. Çakırca siyasette doğru bildiklerini yüksek sesle haykırarak millete anlatacağını da belirtti. Çakırca CHP'nin iktidarını hâkim kılmak için elinden gelen çabayı harcayacağını da kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız