CHP´li kadınlar hiç boş durmuyor

CHP´li kadınlar hiç boş durmuyor

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN ÇALIŞMALARA KATILIYORLAR

CHP´li kadınlar hiç boş durmuyor

CHP´li kadınlar seçim çalışmasında en az adaylar kadar etkili oluyorlar. Yağmur-çamur demeden özellikle yolu açılmamış, suyu akmayan gecekondu bölgelerindeki evleri ziyaret eden hanımlar aileleri dinleyip adaylarını destek istiyorlar.

YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN

Cumhuriyet Halk Partili kadınlar seçim çalışmasında adaylara büyük destek oluyorlar. Kadınlar özellikle kenar semtlerdeki yolu olmayan suyu akmayan gecekondu bölgelerindeki evleri ziyaret ederek buradaki ailelerle bir araya gelerek CHP´nin seçim beyannamesini anlatarak partiye destek istiyorlar. Bu arada partili hanımlar ailelere partinin genel beyannamesini içeren ve adayların broşürlerini vererek oy istiyorlar.

ÇALIŞMALARA KATILIYORLAR

CHP´li kadınlar mahalle ve aile ziyaretlerinin yanı sıra adaylarla birlikte merkezdeki programlara ve ziyaretlere de katılıyorlar. Adaylarla birlikte gittikleri her yerde Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun ve adayların broşürlerini vatandaşlara veren hanımlar bu arada partinin genel politikası ve adayın tanıtımını da yapıyorlar. Seçime az bir zamanın kaldığı şu günlerde adaylarla birlikte hanımlar da çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız