CHP´de oylar katlanarak büyüyor

CHP´de oylar katlanarak büyüyor

BİR DEFAYA MAHSUS OY VERİN

CHP´de oylar katlanarak büyüyor 

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biçer söylemlerinde Kırıkkale vurgusunu öne çıkararak ?Kırıkkale bizim evimiz. Biz Kırıkkaleliyiz? dedi. Biçer, Türkiye´de olduğu gibi Kırıkkale´de de oyların katlanarak büyüdüğünü söyledi.  

BURASI YUVAM

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışmaları ziyaretlerine devam ediyor. Ziyarette öncelikle Kırıkkalelilik vurgusu yapan Biçer, ?Kırıkkale bizim evimiz, gidecek başka bir yerimiz yok. Meclise gittiğim takdirde başkaları gibi evimi Ankara´ya taşımayacağım. Ankara´dan Kırıkkale´ye belli günlerde gelip gitme yerine Ankara´ya belli günlerde gideceğim? dedi.

BİR DEFAYA MAHSUS OY VERİN

Hasan Biçer ?13 yıldır AK Parti hükümetinin icraatlarını ve ülkeyi ne hale getirdiğini göz önünde bulundurarak bu sefer Cumhuriyet Halk Partisine oy vermesini istedi. Üstelik bir defaya mahsus oy vermesini isteyen Biçer vatandaşa beklentisine karşılık bulamaz ise gelip kendisini bulmasını önerdi?

CUMHURİYET MESAJI

Biçer, "Cumhuriyetimiz 92. yılına ulaştı. Ülkemiz, kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ilke ve devrimleri ışığında çağdaş dünyanın saygın bir üyesi olma yolunda bütün engellemelere rağmen ilerlemesini sürdürmektedir. Bu ilerlemeyi durdurmak isteyenler geçmişte olduğu gibi, bugün de vardırlar, yarın da olacaklardır. Egemenliğin kaynağını halk olarak belirleyen Cumhuriyetimizin bu ilerleyişi geçmişte olduğu gibi bugün de durdurulamayacaktır.  Cumhuriyet bir aydınlama devrimidir. Eşitliktir, bağımsızlıktır, özgürlüktür. Halkın yönetime katılabilmesi ve kendini yönetebilmesidir. İçerde ve dışarda yedi düvele karşı verilen şanlı bir mücadelenin arkasından kurulmuştur. Büyük Atatürk´ün dediği gibi kimsesizlerin kimsesidir. Sosyal Devlettir. Hukuk devletidir. Bütün bunlar için geniş halk yığınları tarafından benimsenmiş ve yüceltilmiştir. Sessiz, geniş halk kitleleri her zaman olduğu gibi bugün de Cumhuriyete sımsıkı sahip çıkmaktadırlar. Cumhuriyeti kurucu ruhundan koparıp bir rejim değişikliği dayatması içinde olanlar çok iyi bilmeliler ki halkımız buna geçit vermeyecektir. Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde ortaya koyacakları güçlü irade bir takım hevesleri kursakta bırakacaktır. Son yıllarda erozyona uğratılan Cumhuriyetimizin laik niteliğinin önemi ise hemen sınırlarımızın dibinde yaşanmakta olanlarla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Laik Cumhuriyetin toplumsal huzur ve barışın çimentosu olduğunu herkes çok açık ve net bir şekilde görmüştür. Aklın ve bilimin üstünlüğüne dayalı bir eğitim sistemi Cumhuriyetin en önemli amaçlarından olmuştur. Bugün ülkemizi niteliksiz bir eğitim sistemine mahkûm edenler aynı zamanda Cumhuriyeti ve devrimlerini içselleştirememiş olanlardır. 1 Kasım seçimlerinden sonra kurulacak CHP hükümetinde nitelikli ve çağdaş eğitim tekrar Laik Çağdaş Cumhuriyetin temelini oluşturacaktır. 1 Kasım seçimlerinde halkımızı ?Benim iki büyük eserim var. Biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri de Cumhuriyet Halk Partisi? diyen Atatürk´ün eserlerine sahip çıkmaya çağırıyorum. Bu duygu ve düşüncelerimle Cumhuriyet Bayramını kutluyor, bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Devrimci Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ve mücadele arkadaşlarını minnetle anıyorum."



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız