CHP´de kongre zamanı

CHP´de kongre zamanı

İLÇE KONGRELERİ BU AY TAMAMLANACAK

CHP´de kongre zamanı

CHP Merkez ilçe kongresi 23 Ağustos´ta yapılacak. Daha sonra çevre ilçe kongreleri bu ay içinde tamamlanacak. İl kongresi ise Eylül ayı içinde yapılacak. Mevcut ilçe başkanı Mehmet Uysal´ın aday olmayacağı merkez ilçe için şimdilik 4 kişinin adaylıkta ismi geçiyor.

İLÇE KONGRELERİ BU AY TAMAMLANACAK

Cumhuriyet Halk Partisinde kongre hazırlıkları başladı. Bu ay içinde merkez dâhil 8 ilçenin kongresi yapılarak yeni yönetimler iş başına getirilecek. Kongre takvimi il kongresinden sonra tamamlanmış olacak. İlk olarak 23 Ağustos´ta merkez ilçe kongresi yapılacak. Kızılkanat Düğün Salonunda yapılacak kongrede mevcut ilçe başkanı Mehmet Uysal´ın aday olmayacağı öğrenilirken Yücel Kızık, Ferhat Yıldız, Ekrem Karamızrak ve Arap Nazım Canpolat´ın merkez ilçe başkanlığı için aday olabilecekleri konuşuluyor.

BAŞKANLARIN DEĞİŞMESİ BEKLENİYOR

23 Ağustos´ta yapılacak merkez ilçe kongresinden sonra çevre ilçe kongreleri de bu ay içinde tamamlanacak. İlk olarak Delice ilçe kongresi yapılacak. 22 Ağustos´taki kongrede mevcut ilçe başkanı muhtemelen yeniden aday olacak. 24 Ağustos´ta Bahşılı ilçe kongresi yapılacak. Mevcut başkanın aday olmayacağı konuşuluyor, 25 Ağustos´ta Balışeyh ilçe kongresi yapılacak. 26 Ağustos´ta aynı gün Karakeçili ve Çelebi kongreleri yapılacak. Mevcut ilçe başkanlarının aday olmayacağı bilinmiyor. Keskin ilçe kongresi ise 27 Ağustos´ta yapılacak. Burada ilçe başkanının değişmesi bekleniyor. 28 Ağustos´ta Sulakyurt, 29 Ağustosta ise Yahşihan ilçe kongresiyle CHP ilçe kongreleri tamamlanacak.

KONGRELERLE PARTİMİZ GÜÇLENECEK

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ahmet Önal kongrelerin siyasi partilerin varlıklarında çok önemli yerinin olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinin de her kongreden mutlaka güçlenerek çıktığını bu zamana kadar durumun bu yönde olduğunu belirterek gerek merkez, gerekse çevre ilçe kongrelerinin mutlaka CHP´ye bir hareket kazandıracağını söyledi. Önal ilçe kongrelerinin ardından il kongresiyle Kırıkkale teşkilatının kongre sürecini tamamlayarak normal sürecin içine gerileceğini kaydetti. CHP´nin her zaman seçime hazır olduğunu da belirten Önal olası bir erken seçim söz konusu olduğu zamanda hazır olduklarını bildirdi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız