CHP´de kongre heyecanı

CHP´de kongre heyecanı

İL BAŞKANI AHMET ÖNAL İLE MERKEZ İLÇE BAŞKANI YÜCEL KIZIK HERKESİ KONGREYE DAVET ETTİ

İL BAŞKANI AHMET ÖNAL İLE MERKEZ İLÇE BAŞKANI YÜCEL KIZIK HERKESİ KONGREYE DAVET ETTİ

CHP´de kongre heyecanı

Yaklaşık bir aydır devam eden delege seçimlerinin ardından CHP´de şimdide merkez ilçe kongresi heyecanı yaşanıyor. Yarın Berkay Düğün Salonundaki kongrede merkez ilçe için muhtemelen iki aday yarışacak.

DELEGELER SANDIK BAŞINA GİDECEK

Yarın merkez ilçe başkanlığı için delegeler sandık başına gidecek. İl Başkanı Ahmet Önal kongrelerin partilere yeni bir kan, yeni bir heyecan kazandırdığını merkez ilçe kongresinin de Kırıkkale örgütüne yeni bir heyecan kazandıracağını söyledi. Önal delegelerin hür iradesi ile yeni ilçe başkanını seçeceklerine inandığını belirterek demokrasi adalet ve hukukun işlediği her yerde ve her alanda sorun yaşanmayacağını söyledi. Merkez ilçe kongresinin de bu istikamette bayram havası içinde geçeceğini söyledi.

CHP ÖRNEK BİR SEÇİM YAPTI

Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık ise yaklaşık bir aydan bu yana delege seçimlerinin yapıldığını söyledi. 25 yıldan bu yana ilk kez delegenin partililer tarafından sandıkta belirlendiğini belirten Kızık CHP´nin demokrasi, hukuk ve adaleti hiçbir zaman bir kenara bırakmadığını aksine hukuk, adalet ve demokrasiye sıkı sıkıya sarılarak Atatürk´ün mirasına sahip çıktığını söyledi. Yarın yapılacak olan kongrenin herkese hayırlı olmasını diledi.

213 DELEGE OY KULLANACAK

Yarın Berkay Düğün Salonunda saat 11.00´de başlayacak olan kongreye genel merkez düzeyinden yetkililerin katılacağını belirten Kızık, 213 delegenin oy kullanacağını söyledi. Merkez ilçe için muhtemelen iki aday yarışacak.

HABER: Murat Karadağ



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız