CHP KONGRE YOLUNDA

CHP KONGRE YOLUNDA

Tıpkı Genel Merkez gibi sancılı günler geçiren Kırıkkale İl teşkilatında kongre çığlıkları atılmaya başladı. Görevden alınan Bülent Uslu, il yönetimini kongreye götürmek için başlattığı kampanya ile 50 il delegesinin imzasını aldı. Bu durumda olağanüstü k

CHP CADI KAZANI GİBİ

Seçim sonrasında adeta cadı kazanı gibi kaynamaya başlayan Cumhuriyet Halk Partisinde sular bir türlü durulmuyor. Tıpkı Genel Merkez gibi sancılı günler geçiren CHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde görevden alınan eski ilçe Başkanı Bülent Uslu ve yönetiminin başlattığı imza kampanyası sona erdi. İl yönetimini olağanüstü kongreye götürmek için başlatılan kampanyada 50 imzanın toplandığı öğrenildi. Yönetimi kongreye götürecek sayının çok üstünde toplanan imzanın önümüzdeki günlerde il yönetimine ve Genel Merkezin ilgili kurullarına sunulacağı bildirildi.

 

İSTEYEN ADAY OLABİLİR

İl yönetimi ve Genel Merkez delegenin isteğine olumlu bakarsa önümüzdeki günlerde olağanüstü bir il kongresi kaçınılmaz görünüyor. Konuyla ilgili eski İlçe Başkanı Bülent Uslu, parti tüzüğünün ilgili maddesinin gerekçe gösterilerek görevden alındığını. bu haksızlığın ancak olağanüstü kongre ile giderileceğini söyledi. Yapılacak olan olağanüstü kongrede İl Başkanlığına talip olduğunu da bildiren Uslu, isteyen her partilinin il başkanlığı için aday olabileceğini kaydetti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama