CHP İKTİDARI İLE ÜRETECEĞİZ

CHP İKTİDARI İLE ÜRETECEĞİZ

CHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Av. Ahmet Eroğlu, dün gazetemizi ziyaret ederek, yapacağı çalışmaları anlatarak, Kırıkkale gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

HİZMET İÇİN BU YOLDAYIZ
Tüm partililerle birlik beraberlik için çalışıp, iktidar olma yolunda engelleri aşacaklarını kaydeden Eroğlu, hizmet için yola çıktıklarını söyledi. Eroğlu, aday adayı arkadaşları ile hep birlikte mücadele vereceklerini söyledi. Eroğlu, ?Milletvekilliğine adayım. Milletvekili olmak için desteklerinizi bekliyorum. Bunu yapacak bilgi birikimine, eğitime ve özelliklere sahip olduğuma inanıyorum. AKP iktidarının 8 yıllık dönemde ülkemizi ne hale getirdiği ortada. Köylümüz perişan?
 
KÖYLÜ PERİŞAN
?Çalışmaktan elleri nasır tutmuş, güneş altında çalışmaktan yüzleri yanmış Canım köylülerim perişan. Mazot parasını ödeyemez durumda, evlerine haciz gelir durumdalar. Gübre ve mazot fiyatlarının yüksek olması nedeni ile toprağını ekemez durumda. Hayvan üreticisi köylülerimiz de perişan. İthal et ve tarım ürünleri yerli üretimin belini kırdı. Bu nedenle üretim yapılamıyor. Biz CHP iktidarında bunların önüne geçip üreteceğiz? dedi. Gazetemiz sahibi Mehmet Altundağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.
 


1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız