CHP heyeti patlama alanında

CHP heyeti patlama alanında

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve Ankara Milletvekili Levent Gök, Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumuna (MKEK) ait barut deposunda meydana gelen patlamanın etkilediği Hasandede beldesinde incelemelerde bulundu.

YETKİLİLERDEN BİLGİ ALACAĞIZ

Beldede ziyaret ve incelemelerde bulunan Keskin, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamanın neden gerçekleştiği hakkında yetkililerden bir açıklama yapılmadığını ifade etti. Geçmiş olsun dileğinde bulunan Keskin, şöyle konuştu:"Olay yerine baktığımız zaman çok vahim bir patlama olduğu anlaşılıyor. Ancak patlamanın neden gerçekleştiği hakkında yetkililerden bu saate kadar bir açıklama yapılmadı. Buradaki incelemelerimizin ardından Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu yetkilileri ve Sayın Vali ile görüşeceğiz.”

VATANDAŞLA GÖRÜŞTÜ

Keskin ayrıca Hasandede’nin ciddi bir felaketin eşiğinden döndüğünü belirterek “Umuyorum ve diliyorum, yaptığımız görüşmelerde bu patlamanın neden kaynaklandığı ile ilgili tatmin edici bir bilgi alma şansını elde ederiz. Fakat şu anda gördüğümüz manzara, gerçekten Hasandede çok ciddi bir felaketten ucuz kurtulmuş" şeklinde konuştu. Adnan Keskin ve CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, patlama alanındaki incelemelerinin ardından zarar gören belde esnafını ziyaret ederek bir süre görüştü.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ