CHP adaylarını açıkladı

CHP adaylarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ziya Kavlak 3 ilçede kesinleşen belediye başkan adaylarını ve henüz değerlendirme aşamasında olan Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylarını açıkladı. Kavlak partilerinin iktidara en yakın parti olduğunu ve bu gücün hafif

 

İKTİDARA EN YAKIN PARTİYİZ

Cumhuriyet Halk Partisi il başkanlığı önünde basın açıklaması yapan Kavlak onlarca partilinin katılımı ile gerçekleşen açıklamasında belirlenen adaylar ve aday adaylarını açıkladı. Kavlak 3 ilçenin belediye başkan adayının  kendilerinin tavsiyesi üzerine genel merkez tarafından onaylandığını belirterek Yahşihan Belediye Başkan Adayı’nın Osman Ersayar, Sulakyurt Belediye Başkan Adayı’nın Tarık Kaya, Keskin Belediye Başkan Adayı’nın ise Haşmet Aytaç olduğunu söyledi.

 

5 İLÇENİN ADAY ADAYI

Belirlenen 3 adayın çalışmalarına koordineli bir şekilde başladığını ve halk odaklı çalışmalar yürüttüklerini belirten Kavlak parti olarak yıllardır aday adayı belirleyemedikleri ilçe ve beldelerde de belirlemelerini yaptıklarını söyledi. İktidara en yakın parti olarak büyük bir güce sahip olduklarının altını çizen Kavlak il genelinde geniş kapsamlı bir çalışma yürüttüklerini ifade etti. Kavlak ayrıca “Delice ilçesi için Enver Çelgin, Bahşılı ilçesi için Cemal Şarlıoğlu, Balışeyh ilçesi için Ali Ulusu, Çelebi ilçesi için Erdoğan Erol ve Karakeçili ilçesi için de Yusuf Keseli aday adaylığı müracatında bulunmuştur” dedi.

BAŞARI KAZANACAĞIZ

İl belediye başkan aday adaylarının da bulunduğunu belirten Kavlak ilçe ve beldelerde yürütülen hummalı çalışmanın yanı sıra il için de aynı hassasiyeti gösterdiklerini ifade etti. Mevcut 3 aday adayının yanı sıra halen başvuruların açık olduğunu belirten Kavlak Avukat Ahmet Eroğlu, Eftal Sarısu ve Ali Çakır’ın aday adaylığı sürecinde olduklarını belirtti. Kavlak son olarak partililere yerel seçimlerde başarı elde edeceklerine inandığını ve her bireyin üzerine büyük sorumluluklar düştüğünü söyledi.

 

 

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız