CHP şehitler için fidan dikti

CHP şehitler için fidan dikti

ELLERİYLE DİKİP CAN SUYU VERDİLER

CHP şehitler için fidan dikti

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale il ve Merkez ilçe teşkilatı tarafından Kent Ormanına 250 fidan dikildi. İl Başkanı Ahmet Önal asker, polis ve diğer tüm şehitlerin anısını fidanlarla yaşatmak için böyle bir karar aldıklarını söyledi. 

ASKER POLİS TÜM ŞEHİTLERİN ANISINA

Cumhuriyet Halk Partisi İl ve Merkez İlçe Yönetimi tarafından Kent Ormanına 250 çam fidanı dikildi. Bazı partililer ile Milletvekili Adayı Murat Çakırca´nın da katıldığı etkinlikle fidanlar toprakla buluşturuldu. Polis Haftası dolayısıyla tüm şehitlerin anısının yaşatılması amacıyla böyle bir kakar aldıklarını belirten İl Başkanı Ahmet Önal ülkemizde özellikle son aylarda yaşanan olayların kendilerini derinden üzdüğünü söyledi. Her gün mütemadiyen birkaç şehidin değişik illerde baba ocaklarına bir kor gibi düştüğünü belirten Önal bu acıları millet olarak hepimizin duyduğunu söyledi. Önal bu amaçla şehitlerin anısının yaşatılması adına bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

ELLERİYLE DİKİP CAN SUYU VERDİLER

Cumhuriyet Halk Partililer toplu olarak Kent Ormanında bir araya geldiler. İl Başkanı Ahmet Önal ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe Başkanı Yücel Kızık ve yönetim kurulu üyeleri, kadın Kolları İl Başkanı Güllü Aykut ve yönetim Kurulu üyeleri ile gençlik kolları üyeleri ve bazı partililer ile eski Milletvekili adayı Murat Çakırca çam fidanlarını elleriyle toprakla buluşturdular. Fidanlara can suyu verdiler. Milletvekili adayı Murat Çakırca böyle bir organizasyonu yaptıkları için il ve merkez ilçe yöneticilerine teşekkür etti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız