CHP sandığa gidiyor

CHP sandığa gidiyor

İL KONGRESİ 5 EYLÜL´DE

CHP sandığa gidiyor

CHP´de kongre süreci bugün başlıyor. Bugün Delice ilçe kongresiyle başlayacak olan süreç yarın merkez ilçe kongresi ile devam edecek. Süreç 29 Ağustos´ta Yahşihan ilçe kongresi ile sona erecek.

SÜREÇ BUGÜN BAŞLIYOR

Cumhuriyet Halk Partisinde ilçe kongreleri bugün yapılacak Delice ilçe kongresiyle başlayacak. Yarın Merkez ilçe kongresi yapılacak. Kırıkkale Belediyesi Kızılkanat Düğün Salonunda saat 11.00´da başlayacak kongrede mevcut başkan Mehmet Uysal aday olmayacak. Yücel Kızık ve Ekrem Karamızrak´ın adaylığında yapılacak kongreden sonra süreç 29 Ağustos´ta Yahşihan kongresiyle sona erecek.

İL KONGRESİ 5 EYLÜL´DE

İlçe kongrelerinden sonra 5 Eylül´de il başkanlığı kongresi yapılacak. Kırıkkale Belediyesi Kızılkanat Düğün Salonundaki kongrede muhtemelen mevcut il başkanı Ahmet Önal tek aday olacak. Kongreye genel merkezden üst düzey yöneticilerinde katılması bekleniyor. Kongre ili ilgili olarak İl Başkanı Ahmet Önal sürecin sorunsuz tamamlanması için her türlü önlemi aldıklarını söyledi. Yaklaşık bir aydan bu yana kayıt işlemleri, delege tespit çalışması ve kongre çalışması olmak üzere yoğun bir süreç geçirdiklerini belirterek, kişisel olarak tatilini partideki çalışmalara ayırdığını söyleyen Önal kongreler sonunda daha güçlü bir teşkilat olarak seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız