CHP Merkez İlçe Seçimi örnek olacak

CHP Merkez İlçe Seçimi örnek olacak

MUSTAFA KEMAL´İN ASKERLERİYİZ

CHP Merkez İlçe Seçimi örnek olacak

CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Nazım Canbolat, delege seçimlerinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını ve kongre sürecini beklemeye başladıklarını açıkladı.  Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu belirten Canbolat, delegelerin birlik ve beraberlik içerisinde kongreyi yapacaklarını ve seçimlerin herkese örnek olacağını bildirdi.

DELEGELER BELİRLEYECEK

CHP Merkez İlçe Başkan Adayı Nazım Canbolat, partilerinde ki kongre süreci ve adaylıkla ilgili açıklamalarda bulundu. Partilerinin demokrasiye inanan ve demokrasinin izinden gittiğini belirten Canbolat, delege seçimlerinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını ve kongre sürecini beklemeye başladıklarını açıkladı. Merkez İlçe Başkanlığına aday olduğunu belirten Canbolat, demokratik bir şekilde seçiminin tamamlanacağını ve partinin önünün artık açık olduğunu söyledi. Partilerine yeni bir heyecan getirmek, Kırıkkale´yi partilerinin önemli illerinden birisi haline getirmek istediklerini belirten Canbolat, Mustafa Kemal´in izinde yürüyecekleri belirterek, CHP´yi Kırıkkale´de en güçlü parti haline getirmek için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

YILGINLIĞA YER YOK

?Canpolat açıklamasının devamında, ?Bugün Mustafa kemal Atatürk´ün Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare ve kimsesizlerin kimsesi cumhuriyet idaresidir diyerek ilan ettiği cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. yılının kıvancını yaşarken, aynı zamanda ülkemizin emperyalizmin güdümündeki siyasal İslamcılar eliyle siyasi işgalinin karanlığı içindeyiz. Tamda böyle bir dönemde ülkemizin içine düştüğü badirelerin atlatılması ve bu karanlık işgalin sonlandırılması gereken bu dönemde cumhuriyet halk partimizin Kırıkkale merkez ilçe başkanlığına aday olmanın ve sizlerle birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Geçit yok yoldaşlarım! Cumhuriyet düşmanları ülkemizin kalelerini birer birer ele geçirirken, içerden bitirmeye çalışırken sessiz kalmaya, ümitsizliğe, yılgınlığa geçit yok.?

MUSTAFA KEMAL´İN ASKERLERİYİZ

?Çünkü CHP ve onun yılmaz üyeleri Mustafa kemalin askerleri var. Benim nihai hedefim, bugüne kadar mücadeledeki pasifliği arkada bırakarak ideolojimizin ve Mustafa Kemalin direnç ve ışığında, ülkemizin kurtuluş neferi olmaktır. Kırıkkale´mizde de son 20 yıldır kök salmış feodal siyasetten medet umma ve biri diğerinin başarısızlığı üzerine kurulmuş siyaset anlayışını yıkarak partimizin yerelde iktidar olmasına katkıda bulunmaktır. Parti ruhu ve particilik heyecanı kaybolmuş anlayışların partimize kalın bir örtü olarak kalmasına izin vermeyen sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun çabalarıyla yeni bir heyecan kazanan partimiz yine sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu´nun talimatlarıyla son 30 yıldır yapılmayan parti içi çalışmanın temeli olan delege seçimleri ilk defa sandıkta yapılarak Kırıkkale´mizde de hayat bulmuştur.?

TABAN SÖZ SAHİBİ OLACAK

?Tabanın söz ve karar sahibi olma ilkesi Kırıkkale´miz mahalle seçimleri üzerine yer yer gölge düşüren söylemekten hicap duyduğum bölgecilik ve adamcılık hortlatılmaya çalışılmasına rağmen partimiz delegelerini seçmiş ve ilk defa neredeyse tüm üyelerimizin katılımı ile başarılı bir delege seçimi gerçekleşmiştir. Bu demokratik mücadele Kırıkkale kamuoyunda örgüleri hak etmiş ve parti içi demokrasi işlemesi delegelerimizin özgür iradeleriyle yöneticilerini seçecek olmasına gıpta ile bakılmaktadır. Burada bu demokratik işleyişi sağlayan parti üyelerimizin bu çalışmalara heyecanla katılımını gerçekleştiren parti yöneticilerimize ve bu konuda emeği geçen tüm dostlara teşekkürü bir borç bilirim. Artık partinin önü açılmıştır. Delegelerimiz özgür iradeleriyle kongremizde gereğini yapacak ve birlik beraberliğimizin gerçekleştirilmesinde üzerine düşen vazifeyi yaparak yeni yöneticilerimizi seçecektir? dedi.

Haber Merkezi



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız