CHP, her zaman şehit yakınlarının yanında

CHP, her zaman şehit yakınlarının yanında

MADALYA MAAŞI VERİLMELİ

CHP GENEL SEKRETERİ KAMİL OKTAY SINDIR ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

CHP her zaman şehit yakınlarının yanında

CHP Genel Sekreteri Kamil Oktay Sındır, İl Başkanı Av. Ahmet Önal, Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut ve İl Yönetimi Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret edilerek Şehit aileleri ve Gazilerle bir araya geldi.

SINDIR´A DOSYA VERDİLER 

Dernek faaliyetleri hakkında misafirlerine bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Şehit aileleri ve Gazilerin Türkiye Büyük Millet Meclisinde çözülmesi gereken özlük haklarındaki düzenlemelerle ilgili dosyayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na iletilmesi üzere Genel Sekreter Kamil Oktay Sındır´a teslim etti.

MADALYA MAAŞI VERİLMESİ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal ?Devlet Övünç Madalyası verilenlere Madalya Maaşının Bağlanması,3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu kapsamındaki Gazilere 2.İş imkânının sağlanması, Şehit Çocuklarının tamamına iş imkânı verilmesi, Şehit anne babalarının maaşlarının yükseltilmesi gibi taleplerimizin yanı sıra bütün siyasilerin Siyaset yaparken bizlerin yapmış olduğu fedakârlıkları unutup farklı ortamlarda Şehit Ailelerimizi ve Gazilerimizi üzücü tutum ve söylemlerde bulunmamalarını, teröristlerin değil bizim yanımızda olmalarını istiyoruz? dedi.

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisinin her zaman Şehit Aileleri ve Gazilerin yanında olduğunu söyleyen Genel Sekreter Kamil Oktay Sındır? Vatanımız Milletimiz için bayrağımızı yere düşürmemek uğruna, mutlu, huzurlu ve barış içinde bir ülke ve geleceğimiz uğrunda, Milli mücadelemizden günümüze dek aynı uğurda canlarını feda etmiş bütün Şehitlerimize ve bedenlerinden bir kısmını yine aynı uğurda feda etmiş olan bütün Gazilerimize en içten minnet ve şükran duygularımı ifade ederim? dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı