CHP anlayışı tarihe gömülecek

CHP anlayışı tarihe gömülecek

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

AK PARTİ KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ RAMAZAN CAN ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİYLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

CHP anlayışı tarihe gömülecek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 16 Nisan referandumundan sonra Cumhuriyet Halk Partisi anlayışının tarihe gömüleceğini ileri sürdü. CHP´nin halk ve bürokrasiye dayalı bir parti olduğunu belirten Can, CHP´nin halka ve millete yönelik çalışmalara destek vermesi gerektiğini söyledi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN EVET

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, 16 Nisan referandumuyla ilgili partisinin İl Binası´nda önemli açıklamalar yaptı. 16 Nisan referandum seçimlerinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi´nin tarihe gömüleceğini ileri süren Can, CHP´nin halka ve millete yönelik iyi çalışmalara destek vermesi gerektiğini söyledi. Siyasi, ekonomik istikrar, hukukun üstünlüğü ve milletin kendi kendisini temsil edebilmesi için Evet diyeceklerini ve bunu halka anlattıklarını belirten Can, 18 maddenin içinde önemli çalışmalar olacağını bildirdi.  Çocukların geleceği için demokratik bir Türkiye olacağını belirten Can, referandumdan sonra çocuklara demokratik bir Türkiye hediye edeceklerini ifade etti.

EKONOMİK İSTİKRARI YAKALAYACAĞIZ

Ekonomik istikrara kavuşmak için, siyasi istikranın olması gerektiğini ve Özal hükümetinden sonra böyle bir şeyin olmadığını örnek gösteren Can, koalisyon dönemlerinin Türkiye´nin en sancılı dönemleri olduğunu kaydetti. Siyasi istikrarın olduğu zaman, dış güzlerin Türkiye´yi zayıflatmaya yönelik oyunlarının olduğunu belirten Can, en basit örneğinin 15 Temmuz hain kalkışma olduğunu örnek gösterdi. Türkiye´de referandumda Evet çıkması halinde güneşin farklı doğacağını belirten Can, ülkede kaotik ortamın kaybolacağını ve refah seviyesinin giderek yükseleceğini ifade etti.

REKOR OY PATLAMASI BEKLİYORUM

Kırıkkale´nin referandumda önemli bir başarı sağlaması için İl Teşkilatı´nın çalışma yaptığını ve bu konuda öğlen İl Başkanlığı´nda toplantılar olduğunu, akşam ise ev toplantılarıyla vatandaşlara hitap ettiklerini belirten Can, Kırıkkale´nin Türkiye ortalamasının üstünde bir oy alacağına emin olduğunu söyledi.  Kırıkkale´den rekor oy patlaması beklediğini belirten Can, Türkiye´de ilk on içerisine giren il olacaklarına inandığını, kent genelinde vatandaşlarla sohbet esnasında çoğunlukla Evet veren vatandaşlarla karşılaştığını iddia etti.  Bir gazetecinin, ?Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev´in eşini Başkan Yardımcısı yaptığını, bunun muhalefet tarafından propaganda haline geldiğini? sorması üzerine açıklama yapan Can, böyle bir şeyin Türkiye´de olmayacağını, olduğu takdirde ise halkın gereken cevabı sandıkta vereceğini kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız