Çeyrek final kuraları çekildi

Çeyrek final kuraları çekildi

Bahar Kupası Futsal Turnuvasında eleme maçları bir erteleme maçı dışında tamamlandı. Defterdarlık, Muba Güvenlik, MKE Bölge, İl Özel İdare, Vural Alabalık, Ak Parti ve Semerkand çeyrek finale yükselen takım oldu. Diğer taraftan bugün oynanacak olan Çeyrek

Kırıkkale?de futsal heyecanı artarak sürüyor
ELEMELERDE BÜYÜK ÇEKİŞME
Büyük heyecana sahne olan Futsal Turnuvasında adım adım kupaya gidiliyor. Eleme maçlarında büyük çekişmeler yaşandı. Elemelerin son gününde bir karşılaşmanın sonucunu penaltılar belirlerken, diğer karşılaşmalarda 15 gol kaydedildi. En farklı galibiyeti rakibi Yüksek İhtisas?ı 8-2 yenen Semerkand aldı. İl Özel İdaresi-Kırıkkale Barosu 1-0, Emniyet-Vural Alabalık: 5-7 ve Acil Sağlık-Ak Parti karşılaşması ise 1-3 tamamlandı. Eleme maçlarının tamamlanmasının ardından çeyrek final kuraları çekildi.

ERKINAY BAŞARILAR DİLEDİ
Çeyrek Final?e yükselen takımların katılımıyla yapılan kura çekilişi Bayrak Gazetesi idari binasında yapıldı. Kura çekilişine Organizasyon Komitesi Üyesi Mustafa Sadıç, Tertip Komitesi Üyeleri Atilla Yılmaz ve Mehmet Erkoç, Defterdarlık, Muba Güvenlik, MKE Bölge, İl Özel İdare, Vural Alabalık, Ak Parti ve Semerkand temsilcileri katıldı. İlk kurayı çeken Defterdar Mehmet Erkınay, ?Kırıkkale?de büyük heyecan yaratan Futsal Turnuvasında çeyrek finale yükselen bütün takımları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum? diye konuştu. 

KENDİ RAKİPLERİNİ BELİRLEDİLER
Yapılan kura çekilişinde takımlar kendi rakiplerini belirledi. Kura çekilişiyle birlikte Defterdarlık-Vural Alabalık, MKE Bölge-AK Parti, İl Özel İdare-Muba Güvenlik takımları işleşti. Semerkand takımı ise kural hatası sonucunda yeniden oynanmasına karar verilen Türk Metalspor-Güven Şekerlemespor karşılaşmasının galibiyle karşı karşıya gelecek. Diğer taraftan karşılaşmanın da saatleri çekilen kuralar sonucunda belirlenirken, maçların uzatmalar nedeniyle Saat.18.00?da başlaması kararlaştırıldı.


ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMALARI
Defterdarlık-Vural Alabalık,
MKE Bölge-AK Parti,
İl Özel İdare-Muba Güvenlik
Türk Metal-Semarkand




1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ