Ceylan´dan bir kupa daha

Ceylan´dan bir kupa daha

KONYA´DA YAPILAN ?2017 KONYA DRAG? YARIŞLARINDA KIRIKKALE´Yİ TEMSİL ETTİ

KONYA´DA YAPILAN ?2017 KONYA DRAG? YARIŞLARINDA KIRIKKALE´Yİ TEMSİL ETTİ

Ceylan´dan Bir Kupa Daha

Kırıkkale´yi Konya´da düzenlenen 2017 Konya Drag yarışlarında temsil eden Kırıkkale´nin gururu Yunus Ceylan sezonun 2. ayak yarışında 2. olarak yine Kırıkkale´yi gururlandırdı. Birinciliği kıl payı kaçıran Ceylan sezonun 3´üncü yarışında birincilik sözü verdi.

HER YARIŞTA TECRÜBE KAZANIYORUM

Maddi imkânsızlıklara rağmen olağan üstü bir gayret göstererek Kırıkkale´yi gururlandıran Ceylan, amacının sezonu şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi. Her gün kendini biraz daha geliştirdiğini ifade eden Yunus Ceylan,  Her gün biraz daha tecrübe kazanıyorum ve her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Fakat Kırıkkale´de pist olmaması nedeniyle zorluk çekiyorum. Yetkililerden yardım bekliyorum´´dedi.

KUPAYI GETİRECEĞİZ

Yunus Ceylan, "Öncelikle spora vermiş oldukları önem ve desteklerinden dolayı başta babam Adem Ceylan´a, sponsorlara ve Kalehaber, İl Gazetesi, Pusula, Bayrak, Kent, Manşet, Yenigün, Haber71, Ayrıntı, Tercüman Gazetelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Amacım Kırıkkale´mize gruptan birinci çıkarak büyük kupayı getirmektir" dedi.

BİRİNCİLİĞİ ELİNDEN KAÇIRDI

Türkiye Motosiklet Federasyonu´nun Konya´da düzenlemiş olduğu ayakta oluşan motodrag yarışlarında sezonun 2. ayağında 2.lik kupasını almayı başardı. Toplamda puan toplayarak grup 1.si oldu. Birincilik kupasını yine kıl payı kaçırdı. Sponsorlarından desteklerini çekmemesini ve önümüzdeki zorlu 4 ayakta da yanında olmalarını istedi.

SPONSORLARA TEŞEKKÜR

Yunus Ceylan, kendisine sponsor olan, Platinum Rent A Car´a Cem Yalçıner Ve Ziya Bedir´e, Lofs Gmy Orkun İlhan´a Kırıkkale Online Tesbih & Takı Serhat Pehlivanlı´ya, Altundal Market & Düğün Salonu Harun Altundal´a, Karadeniz Yapı Market Abdurrahim Şahin´e, Alsancak Asansör´e, Kırıkkale Diyaliz Merkezi, Emre İsa Göloğlu´na Öğretmen İnşaat´a, Özen Motor Yakup Usta´ya, Nevizade Izgara´ya teşekkür etti.

HABER MERKEZİ



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ