Çevre dostu öğrenciler

Çevre dostu öğrenciler

Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri bir sosyal sorumluluk projesi olan ?Plastik Kapak Kampanyası?na katkı sağlamak üzere okul içerisinde bir kampanya başlattı.

Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi Öğrencileri plastik kapak toplama kampanyası başlattı

KAPAKLAR DEĞERLENDİRİLECEK
Daha önceleri pek çok okul tarafından başlatılan kampanyaya bir destek de Keskin Doğan Gürbüztürk Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden geldi. Kampanyanın startını veren Okul Müdürü Nusret Kılıç, Kırıkkale?de pek çok okul ve kurumun böyle kampanyalar düzenlediklerini, Keskin olarak bu yıl ilk kez böyle bir kampanya düzenlendiğini, kampanyadan amaçlarının sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde öğrencilerin sorumluluk sahibi olmalarını arzuladıklarını belirtti.

ÖĞRENCİLER ÇEVRE BİLİNCİ EDİNECEK
Öğrenciler de yazın yaklaşmasıyla birlikte kullandıkları pet su kapaklarını bu şekilde toplayarak çevre bilinci kazandıklarını topladıkları kapakla aynı zamanda engelli öğrencilere bir nebzede olsa destek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Okul öğretmenleri de kampanya sayesinde öğrencilerde yardımlaşma duygusu ve temiz bir çevre bilinci aşılamaya çalıştıklarını belirttiler. Okul Müdürü Kılıç, toplanan kapakların il merkezinde kampanyaya destek veren bir okul veya kuruma teslim edileceğini söyledi.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti