Çevre düşmanları!

Çevre düşmanları!

OKUL VE UMUMA AÇIK RESMİ KURUMLARIN DUVARLARINA AKLA HAYALE GELMEDİK YAZI YAZARAK KİRLETİYORLAR

OKUL VE UMUMA AÇIK RESMİ KURUMLARIN DUVARLARINA AKLA HAYALE GELMEDİK YAZI YAZARAK KİRLETİYORLAR

Çevre düşmanları!

Kırıkkale Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu bahçe duvarına kimliği belirsiz kişiler tarafından yazı yazıldı. Öğrencilerin giriş yaptığı kapının yan taraflarında bulunan yazılara veliler tepki gösteriyor.

YAZBOZ TAHTASI GİBİ

Kırıkkale´de Mehmet Uzelli İlköğretim Okulu´nda bulunan duvarlara kimliği belirsiz kişiler tarafından yazı yazılması tepki çekiyor. Eğitim ve öğretim alanında bulunan bu yazıların temizlenmemesi, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yazı yazanlara karşı önlem almaması okullarda ki yazı sorununu beraberinde getiriyor.  ?Herkes gider mi, gökyüzü kadar hükümsüz seviyorum, prensesler de sever gibi´ yazıların bulunduğu duvarda, yazıyı yazan kişilerin isimlerinin baş harfleri de bulunuyor.  Veliler öğrencilerin bu yazılardan etkilenebileceğini ve bu konuda okul müdürünün ve gerekli kişilerin bu konuya çözüm bulmasını istiyor.

ÇÖZÜM BULUNMASI BEKLENİYOR

Çirkin görüntülere sebep olan yazıları kapatmak için okul müdürlüklerinin harekete geçmesi bekleniyor.  Özellikle okulların tatil olduğunu dönemlerde sık sık bu tür yazıların yazıldığı, özellikle gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerin duvarlara sevdiklerinin isimlerini yazdığını ve bunu da sosyal hesaplardan paylaştığı öğrenildi. Okullarda öğrencilerin güvenliği konusunda sık sık tedbir alan Kırıkkale Valiliği ve Emniyet Müdürlüğü´nün bu soruna çözüm bulması bekleniyor.

HABER: Ahmet ALTUNDAĞ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü