CERİT VE DİNDAR AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

CERİT VE DİNDAR AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

Kırıkkale eşraflarından rahmetli Zühtü Öztürk?ün torunu Hukukçu Ceren Cerit Dindar ile İnşaat Yüksek Mühendisi Serdar Dindar muhteşem düğün merasiminin ardından dünya evine girdiler.

HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİLER

Kırıkkale esnaflarından Zeliha-Ekrem Cerit çiftinin biricik kızları Hukukçu Ceren Cerit Dindar ile Perihan-Halil Dindar çiftinin biricik oğulları İnşaat Yüksek Mühendisi Serdar Dindar düzenlenen düğün töreni ile hayatlarını birleştirdiler. Ankara Gazi Kültür Merkezi Salonu?nda düzenlenen düğün törenine çok sayıda katılım sağlanırken, Cerit ve Dindar aileleri konuklarını kapıda karşıladı. Cerit ve Dindar ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan davetliler, yöresel halk oyunları ile gönüllerince eğlendiler.

 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Ceren ve Serdar çiftinin mutluluklarının gözlerinden okunduğu düğün merasimine, çok sayıda davetli katıldı. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün, gece geç saatlere kadar devam etti. Gelin ile damat mutlu günlerinde dans ederek, mutluluklarını perçinlediler. Ardından davetlilerde gelin ve damada eşlik ederek, çeşitli yöresel oyunlar oynadılar. Daha sonra davetliler gelin ve damada evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunarak, sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dilediler. Genç çiftler içinde bulunduğumuz Eylül ayının 28?inde yabancı dil yüksek lisans ve doktora eğitimi için 5 yıllığına İngiltere?de gidecekler.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım