Çerikli cinayeti Türkiye Gündeminde

Çerikli cinayeti Türkiye Gündeminde

Geçtiğimiz 18 Aralık’ta Çerikli kasabasında lokantacı Ecevit Anları’nın esrarengiz bir biçimde yaşamını yitirmesi olayı ile ilgili gelişmeler Türkiye gündemine taşındı.

Geçtiğimiz 18 Aralık’ta Çerikli kasabasında lokantacı Ecevit Anları’nın esrarengiz bir biçimde yaşamını yitirmesi olayı ile ilgili gelişmeler Türkiye gündemine taşındı. ATV’da Müge Anlı’nın sabah programında tanıkların ifadeleri olayın sır perdesini aralayacak gibi görünüyor

 

ÇERİKLİDE İNFİAL YARATAN OLAY

Bilindiği üzere, besici Erol K. ile kasabada lokantacılık yapan Erol A., 16 Aralık tarihinde beldedeki bir kahvehanede buluşan ikili arasında önce sözlü tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle şüpheli Erol K’nın Ecevit A’yı darp ederek yere düşürdüğü ileri sürülmüştü.  Çevredekilerin yardımı ile bir süre sonra kendine gelen Erol A., daha sonra evine gitmiş, olaydan 2 gün sonra 18 Aralık günü hayatını kaybeden Ecevit A., beldedeki aile mezarlığına defnedilmişti. 

 

ARAŞTIRDI ŞİKAYETÇİ OLDU 

Ecevit A’nın eşi Fatma A. kocasının darp edildiği bilgisine ulaşarak, jandarmaya şikayette bulundu. Olay üzerine cumhuriyet savcısının talimatıyla mezarı açılan Ecevit A, otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Yapılan otopside Ecevit A’nın başına aldığı darbe ile beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan zanlı Erol K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

OLAY TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞINDI

Kırıkkale’nin Çerikli kasabasında yaşanan ve kasabada infiale yol açan olayın ulusal basında yer almasından sonra ATV televizyonunun en çok izlenen haber programı olan Müge Anlı’nın programına konu oldu, Son bir haftadan bu yana yayınlanan program ilgiyle izlenirken yaşamını yitiren Ecevit A’nın eşi Fatma A’nın katıldığı programda olayın tanıklarının verdikleri birbirinden çelişkili ifadeleri dikkat çekiyor. Çerikli’de infiale yol açan olayın sır perdesinin aralanması bekleniyor.    



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız