Ceran, ailesinin acı kaybı

Ceran, ailesinin acı kaybı

KIRIKKALE´NİN TANINMIŞ EĞİTİMCİSİ KALBİNE YENİLDİ?

KIRIKKALE´NİN TANINMIŞ EĞİTİMCİSİ KALBİNE YENİLDİ?

Ceran, ailesinin acı kaybı

Kırıkkale´nin tanınmış eğitimcilerinden Ünsal Ceran 56 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Ceran´ın cenazesi dün Nur Camii´nde öğlen namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

EĞİTİM CAMİASININ SEVİLEN SİMASI

Kırıkkale´nin tanınmış eğitimcilerinden, eğitim camiasının sevilen siması Ünsal Ceran 56 yaşında geçirdiği talihsiz bir kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Uzun süre Kırıkkale Meslek Lisesi müdürlüğü görevinde bulunan Ceran´ın cenazesi dün Nur Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mahalle Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Ceran evli ve 3 çocuk babasıydı.

CENAZE NAMAZI KALABALIK BİR CEMAATLE KILINDI

Kırıkkale eğitim camiasında sevilen ve saygı duyulan bir kişiliğe sahip olan Ünsal Ceran, uzun yıllar Kırıkkale Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğü görevinden bulunmuştu. Son olarak Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürlüğü görevini yürüten Ceran´ın vefatı yakınları ve eğitim camiasında büyük üzüntüyle karşılandı. Ceren´ın cenazesine yakınları, eğitim camiasından meslektaşları ile bürokratlar, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama