Cemaate süt dağıttılar

Cemaate süt dağıttılar

GÖREVE GELDİĞİNDEN BU YANA VATANDAŞLARLA BİR ARADA OLAN GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ SIRRI YILMAZ, REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA CAMİ CEMAATİNE KENDİ ELLERİYLE SÜT DAĞITTI

GÖREVE GELDİĞİNDEN BU YANA VATANDAŞLARLA BİR ARADA OLAN GIDA TARIM VE HAYVANCILIK İL MÜDÜRÜ SIRRI YILMAZ, REGAİP KANDİLİ DOLAYISIYLA CAMİ CEMAATİNE KENDİ ELLERİYLE SÜT DAĞITTI

Cemaate süt dağıttılar

Kırıkkale Merkez Nur Camii´nde Regaip Kandili Dolayısı ile Süt Dağıtımı Yapıldı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geçen yıllarda başlatılan Regaip Kandilinde süt ikramına bu yılda devam edildi.

ALKIŞLANACAK HAREKET

Mübarek Üç ayların müjdeleyicisi Regaip Kandil´inde, yatsı namazından sonra Kırıkkale Merkez Nur Caminde yapılan etkinlik ile vatandaşlara süt ikramında bulunularak kandilleri kutlandı. İl Müdürü Sırrı Yılmaz, rahmet deryalarının coştuğu, af ve mağfiretinin sağanak sağanak yağdığı, feyiz ve bereketin zirveye çıktığı mübarek üç ayların, başladığını belirtti. Üç ayların, dini duygu ve heyecanın yoğun bir şekilde yaşandığı manevi bir mevsim olmanın yanı sıra tövbe istiğfarda bulunma, nefis muhasebesi yapma, ruhu günahlardan arındırarak yenilenme ve salih kullardan olmak için gayret sarf etme fırsatının daha çok bulunduğu bir dönem olduğunu dile getiren Yılmaz, bugünlerde devlet adamlarının vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi.

HAYATIMIZ BEREKETLENSİN

Yılmaz konuşmasının devamında, ?Bundan dolayı, ahlak ve erdemin, doğruluk ve dürüstlüğün, paylaşma ve dayanışmanın, hak ve hukuka riayetin, barış ve kardeşlik içinde bir arada yaşamanın, yetime, öksüze ve kimsesize kol kanat germenin, fakir ve ihtiyaç sahiplerine vermenin, acı ve kederleri paylaşmanın, düşeni kaldırmanın, kutsal değerlere saygının, insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu bu aylarda daha çok hissederek, söz ve davranışlarımıza bu çerçevede daha fazla yön verme kararlılığı ve çabası içinde olmalıyız. Zira bu mübarek gün ve geceleri iyi değerlendirebildiğimiz, güzel amel ve davranışlarla içini doldurabildiğimiz, yanlışlarımızın farkına varıp istikamete yöneldiğimiz ölçüde, bizim için kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Hayatımız bereketlenecektir? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü