Çelik-İş Projelerini Açıklayacak

Çelik-İş Projelerini Açıklayacak

Hak-İş Konfederasyonuna Bağlı Çelik-İş Sendikası MKE işçileri ile yarın saat 18?de Aleyna Alabalık Tesislerinde bir araya gelecek. Sendika yönetim kurulu üyeleri MKE işçisine yönelik projelerini açıklayacak.

KUCAKLAŞMAYA AZ KALDI
Konu hakkında Gazetemize özel açıklamalarda bulunan Çelik-İş Sendikası Genel Sekreteri Şenel Oğuz ? Yaklaşık üç yıldır MKE?de bulunan sevgili işçi kardeşlerimize hasretiz. Allah izin verirse yarın bir araya gelerek hasret gidereceğiz ve kucaklaşacağız. Biz Çelik-İş Sendikası olarak MKE iş yerlerinde bulunan kardeşlerimizle et ve tırnak gibiyiz malum çevreler ne yaparsa yapsın bizi ayıramazlar.Yarın akşam saat 18?de  Aleyna Alabalık tesislerinde yapacağımız yemekli toplantıya tüm  işçi arkadaşlarımızı davet  ediyoruz? şeklinde konuştu.
KONUSULMAYAN KALMAYACAK
Toplantının amacı hakkında kısaca bilgi veren Oğuz ? Konuşulmadık bir konu kalmayacak. Yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı işçi arkadaşlarımızla paylaşacağız. Onların sorunlarını dinleyeceğiz. Sıkıntısı olanların sıkıntılarını dinleyeceğiz. Yapamadıklarımız ve bilmeden yaptığımız hatalardan dolayı işçi kardeşlerimizden özür dileyeceğiz. Konuşulmadık ve soru işareti bırakan hiçbir konu kalmayacak. Tek delegelik koltuk sahiplerine işçiyi ezdirmeyeceğiz. Bir daha gitmemek üzre MKE?ye geliyoruz? dedi.
ÇANTAMIZ DOLU
Çelik-İş Sendikasının işçiden aldığını yine işçiye verdiğini dile getiren Oğuz ? Yapacağımız toplantıda MKE işçisine sendika olarak neler vereceğimizi, projelerimizi anlatacağız. Çelik-İş sendikası dün nasıl sağlık merkezi kurduysa, ambulans getirdiyse bugünde yine yapılmayanları yapacak. Biz işçiden aldığımızı yine işçiye veren bir anlayış içerisinde çalışıyoruz. Yoksa malum sendikacılar gibi işçinin alın terini çeşitli karanlık güçlere aktarmayız? dedi


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ