ÇELEBİ?DEN YÜKSELEN UMUT

ÇELEBİ?DEN YÜKSELEN UMUT

Çelebi Halk Eğitim Merkezi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından hazırlanan ve İlçe Kaymakamı Yunus Koç`un manevi desteğiyle yürütülen ``Umut Işığı Doğuyor İstihdam Projesi`` hayata geçti.

AYDA 25 BİN AMELİYAT ÖNLÜĞÜ

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Çağan, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, Ankara`da büyük bir tekstil firmasıyla ameliyat önlüğü üretimi için anlaştıklarını bildirdi. Proje çerçevesinde firmanın üretim malzemelerini gönderdiğini, istihdam edilen 40 ev hanımının da 5 dikiş makinesi ve 5 overlok makinesiyle üretime başladığını belirtti. Çağan, 1 ayda 25 bin ameliyat önlüğü üretmeyi planladıklarını vurgulayarak, projeye farklı ameliyathane malzemeleri üreterek devam etmeyi istediklerini ve ürünleri için pazarın hazır olduğunu söyledi.

 

KADINLAR İSPATLAMAK İSTESİN

Çağan, projede asıl amacın ilçede ikamet eden dar gelirli kadınlara yeni bir istihdam kapısı açarak, aile bütçesine katkıda bulunmak olduğunu ifade etti. Kadınların azmine ve gücüne inandığını ifade eden Çağan, ``Yeter ki kadınlarımız çalışmak, kazanmak, kendilerini ispatlamak istesin. Biz her zaman hazırız. Ayrıca bize destek veren İlçe Kaymakamımız Yunus Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Erdal Kızıltaş, 5 dikiş makinesi ve 2 overlok makinesi veren Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü, 2 overlok makinesi veren Sarat Tekstil`e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum`` dedi.

 



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti