Çelebi yeşile bürünecek

Çelebi yeşile bürünecek

Kırıkkale`nin Çelebi ilçesinde ağaçlandırma seferberliği kapsamında Çelebi Belediyesi tarafından ağaç dikim töreni gerçekleştirildi.

AĞAÇLANDIRILIYOR

Çelebi Belediyesi ve İl Orman Müdürlüğü ile ortaklaşa başlatılan çalışmada ilçenin Köroğlu mevkisinde Çevre ve Orman İl Müdürlüğüne ait 300 bin metre karelik araziye 350 bin çam fidanı dikimi projesi kapsamında ilk fidanlar toprakla buluşturuldu. Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol, ilçenin her şeyin en iyisine layık olduğunu bu alanın gelecekte orta boy bir orman olacağını söyledi. Uluyol, ’’İlçemiz için yapılan çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Bu alanda çam fidan dikimi tamamlandıktan sonra etrafı tel örgü ile çevrilecek ve fidanlar koruma altına alınacaktır. Ayrıca bu bölgede mesire alanları oluşturacağız, yeşil alan bakımından geri olan burası modern bir görünüme kavuşacak’’ dedi.



ilhat
17.08.2013 22:06:11
kravatlı takım elbiseli fotograf çektirerek fidan dikilir. kendi haline bırakılır, kurur gider. birkaç sene sonra aynı yerde yine aynı fidan dikme törenleri yapılır. önemli olan dikilen fidanları yaşatabilmek. dikili agaçlar kesilmese idi türkiyenin her tarafı orman olurdu. böyle reklamlara da gerek kalmazdı.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü