ÇELEBİ SAĞLIK KOMPLEKSİ'NDE BÜYÜK ADIM

ÇELEBİ SAĞLIK KOMPLEKSİ

Kırıkkale'nin güzel ilçesi Çelebi'de yapılacak olan sağlık kompleksini yerinde görmeye gelen Sağlık Bakanı Yarımcısı Halil Eldemir,Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir'i makamında ziyaret etti.

Çelebi Belediye Başkanı Yaşar Erdemir, İlçemizi Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir bey, Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanımız Murat Çaykara, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat Ağırtaş ziyaret ederek İlçemiz ile ilgili istişarelerde bulunarak ilçemize yapılacak sağlık kompleksini yerinde incelemelerde bulundular. İlçemiz için birlik beraberlik içerisinde omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz.Rabbim birlik beraberliğimizi daim kılsın.

İlçeye yapılacak hastanenin 2021 yılı yatırım programına alındığı ve  ayrıca 2021 yılı yatırım programında İlçemizin Doğalgaza kavuşacağını ve Süt Entegre tesisimizin faaliyete gireceğini söyleyen Başkan Erdemir, Yaşar Erdemir, 5 yıl içerisinde Çelebi’nin gözde bir ilçe olacağını belirterek, "Gece gündüz demeden mesai arkadaşları ile birlikte çalışmalarına devam ediyor. Bir ilçede olması gereken ne varsa Çelebi'de de aynısı olacak. Herşey güzel çelebimiz için.''dedi. İlçenin en büyük ihtiyaçlarından olan market ve lokantaların hizmete girdiğini söyleyen Erdemir, “Ayrıca ilçemize artık çöp dökmüyoruz. Belirli bir alanda toplanan çöpleri Kırıkkale Katı Atık Sistemine gönderiyoruz. AK Parti Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can’ın katkıları ile Çevre Bakanlığından çöp kamyonu aldık. Doğa için binlerce ağaç diktik. Her şey Çelebi için" dedi.

İlçede doğalgaz bulunmadığını açıklayan Erdemir, "İnşallah 2021 yılında ilçemiz doğalgaza kavuşacak. İnsanlar bu sayede daha da rahat edecekler. Yaşlılar kışın soba yakmamak şehri terk ediyorlar. Doğalgaz geldiği zaman nüfusumuz 3'e katlanacak. İnsanlar umduklarını bulacak. Öte yandan belediyenin içi yeniden tadilat yaptırdım. Eski belediyeden eser kalmadı. İnsanlar rahat bir ortama gelmenin huzurunu yaşıyor. Kırıkkale'nin Çelebi ilçesinde 1999 yılında kurulan ve yıllardır atıl durumda olan süt işleme tesisinde kurumların işbirliğiyle yeniden üretime başlanacak. "

Sağlık Bakan Yardımcımız Halil Eldemir, "Çelebi İlçemizin, İlçe Hastanesi yerini görmek amacıyla güzel ilçemizi ziyarette bulunduk. Bu vesile ile Belediye Başkanımızı makamında ziyaret ettik.Yaşar Erdemir başkanımıza görevinde başarılar dilerim. Tüm Çelebili hemşehrilerimize muhabbet ve saygılarımla"



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ