Celal Bayar Parkında doğayla mücadele ettiler

Celal Bayar Parkında doğayla mücadele ettiler

9 OKULDAN 44 SPORCU KATILDI

Celal Bayar Parkında doğayla mücadele ettiler

Okul Sporları 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı faaliyet programında yer alan Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkekler Oryantiring müsabakaları sona erdi.

9 OKULDAN 44 SPORCU KATILDI

Kırıkkale Belediyesi Celal Bayar Parkında gerçekleştirilen Okul Sporları Genç Kız ve Genç Erkekler Oryantiring müsabakalarına 9 okuldan toplam 44 sporcu katıldı.

DOĞA ŞARTLARI İLE MÜCADELE

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada;  Oryantiring sporunun ormanlık bir alanda başarılı bir harita okumanın insanda bıraktığı duygu, sürekli olarak hedef ve isteklerini net bir şekilde düşünmeye, bunlara ulaşmak için sistemli olarak çok çalışmaya, taş üstüne taş koymaya yönlendirilir. Bu spor, özellikle şehirlerde büyüyen, insanların doğayla tanışmasına vesile olur. Ailece yapmaya çok uygun bir aktivitedir: Ailenin bütün bireyleri kendilerine uygun zorlukta bir parkura katılabilir. Aile içi iletişim ve paylaşımı destekler dedi. Turnuvaya katılan sporculara teşekkür eden Vural, dereceye giren sporculara başarılar diledi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ