Çekim merkezi olduk

Çekim merkezi olduk

Avrupa Türk Konfederasyonu Genel Başkanı ve MHP MKYK Üyesi Cemal Çetin ve berberindekiler MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu. Ziyarette konuşan Pekdoğan. Her siyasi partiden destek gördüklerin

TEVECCÜH ÇOK BÜYÜK

Kırıkkale’de bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Çetin, “Uzun yıllardır Kırıkkale’de böyle bir canlılık, böyle bir hareketlilik duymamıştık. Bu hareketlilik ve partimize olan bu teveccüh bizleri çok mutlu etti. Parti yöneticilerimize ve Başkan Adayımız Mustafa Pekdoğan’a sağladıkları bu havadan dolayı çok teşekkür ederim. Allah yar ve yardımımız olsun. Bizlere teveccüh gösteren diğer partililere de ayrıca teşekkür ederim. Kırıkkale’de ve ülkemizde birlik ve beraberliğin timsali olan partimiz milletimize layık olmak için gece gündüz çalışacaktır” dedi.

KIRIKKALE HALKINA LAYIK OLACAĞIM

Kendisine destek olmak üzere gelen Cemal Çetin’e bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Başkan Adayımız Pekdoğan da, “Cemal Başkanımızın da ifade ettiği gibi Kırıkkale’de biz adeta çekim merkezi olduk. Çok farklı partilerden dostlarımız, sağ olsunlar bizler teveccüh gösteriyorlar. İnşallah 30 Mart’ta Kırıkkale Belediye Başkanı olduğumda onlar mahcup olmamak için, Kırıkkale insanımıza layık olabilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız