CEHALET ZİNCİRİNİ KIRDILAR

CEHALET ZİNCİRİNİ KIRDILAR

Kırıkkale Valiliği, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırıkkale Üniversitesi?nin işbirliği ile yetişkinlere yönelik düzenlenen okur-yazarlık kurusunu bitiren 71 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Törende konuşan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner,  kursiyerlerin heyecanlarına ortak olmanın en az onlar kadar heyecanlı olduğunu ve onların kendilerini geliştirme isteklerinde her zaman yanlarında olmanın önemli olduğunu söyledi. Güner, kursiyerlere geç olsa azimle çalışarak okumayı ve yazmayı öğrenerek cehalet zincirini kırdıkları için kendilerini ayrı, ayrı tebrik ettiğini söyledi.
 
 
Okur-Yazar kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin Oku-Yazar Belgelerini törene katılan Vali Hakan Yusuf Güner, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız tarafından verildi. Kırıkkale Üniversitesi Kocatepe Salonu?ndaki sertifika törenine Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Rektör Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kutlu, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, öğretim görevlileri ve kursiyerler katıldı.
 
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti