CEBECİ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

CEBECİ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde mevcut başkan Osman Cebeci tekrar seçilerek güven tazeledi.

GENEL KURULA BÜYÜK İLGİ 

Kırıkkale’de bir düğün salonunda yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurul Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ankara 2. Bölge Başkan Vekili Ahmet Ayda’nın divan başkanlığını yaptığı kongrenin üyeliklerini ise Halil Yenice ve Emrah Uysaler yaptı. Kongrede, gündem maddeleri tek tek okunarak üyelerin oylamasına sunulup kabul edildikten sonra başkanlık seçimine geçildi. 

SİZLERİN DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR

 Tek liste halinde gerçekleşen kongrede mevcut Başkan Osman Cebeci güven tazeleyerek, yeniden Başkanlık görevine seçildi. Genel kurul sonrası gazetemiz manşete değerlendirmelerde bulunan Cebeci, “Genel kurulun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. Her zaman olduğu gibi esnaf teşkilatımıza ve kooperatifimize yakışan bir genel kurul yaptık. Sizlerin düşünceleri bizim için çok önemlidir” 

SORUMLULUĞUMUZ OLDUĞUNU BİLİYORUM

 ‘Kırıkkale esnaf ve sanatkarları her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır’ diyen Başkan Cebeci, “Sorumluluğumuz var biliyorum. Bu sorumluluk duygusu içerisinde elimizden geleni yapacağız. En iyi şekilde sizlere en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Kooperatif üyelerimizin teveccühü ile tekrar başkanlık görevine layık görüldüm. Yönetim kurulu üyelerimizle bu sorumluluğun bilincinde olup üyelerimize hizmet noktasında kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tekrardan tüm katılımcılara ve misafirlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız