Cebeci: Kanun ve mevzuatlara uyduk

Cebeci: Kanun ve mevzuatlara uyduk

Kırıkkale Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, 2012 yılında, azami 4 yıl vade ile 80.000.- TL tutarına kadar toplam 23.500.000.- TL kredi tahsisinde bulunduklarını söyledi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Kırıkkale Esnaf ve sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Cebeci, basın açıklaması yaparak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  Bu zamana kadar kanun ve mevzuatlar çerçevesinde önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Cebeci, ? Ortaklarımızın şahsıma ve yönetim kuruluma tevdii ettiği bu görevi, bugüne kadar ortaklarımızın güvenine layık olma adına kanun ve mevzuatlar çerçevesinde elimizden gelen tüm gayreti göstererek yapmaya çalışıyoruz.  Kırıkkale kooperatifimizde bu görevi yaparken,  genel olarak İç Anadolu Bölgesine hitap eden Ankara Bölge Birliği başkan vekilliği görevime de, Kırıkkale?mizi layıkıyla temsil etme adına ve olası sorunlarımızın daha kolay çözümü adına yapmaya devam etmekteyim? dedi.

23.500.000 TL KREDİ

Cebeci konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, ? Asli görevimiz olan işletme kredisi için talepte bulunan bütün ortaklarımızın (kanuni formaliteleri tamamlayamayan belki bir iki ortak dışında), tamamının talebini karşıladığımıza inanıyorum. Ortaklarımızın talepleri doğrultusunda, 2011 yılından devreden tutarla birlikte 2012 yılında, azami 4 yıl vade ile 80.000.- TL tutarına kadar toplam 23.500.000.- TL kredi tahsisinde bulunduk. Bu kredi taleplerini karşılarken ortakların genel durumlarını ve daha önceden kullandıkları kredilerdeki ödeme durumlarını da değerlendirerek kefil veya ek teminat talebinde bulunduk.?

KEFİL SAYISINI DÜŞÜRDÜK

?Özellikle 2012 yılından itibaren gene ortaklarımızın genel durumunu göz önünde bulundurarak kefil sayısını 1 veya 2 kişiye düşürdük.  Gönül ister ki hiç kefilsiz kredi verelim ama buna ne bizim mevzuatımız nede kredide son karar mercii olan Halk Bankası mevzuatı müsaade etmez.  Faiz farkı hazine tarafından desteklenen bu kredilerin, kefilsiz verilmesi durumunda geri dönüşü mümkün olmaz ise bunun sorumluluğunu ve vebalini aklıselim hiç kimse kabul edemez. Velhasıl asgari zorlukla, azami hizmet verme gayreti içerisindeyiz.?

PAZAR GÜNÜ GENEL KURUL VAR

?Tüm ortaklarımızı, bugüne kadar güler yüz ve sevgi ile kucakladık. Ortaklarımızın,  20 OCAK 2013 Pazar günü yapacağımız Genel Kurul Toplantımızda göstereceği teveccüh ile güler yüz ve sevgi ile hizmete devam edeceğiz. ?DOĞRU BİRDİR?  ilkesi ile esnafımıza hizmet noktasında hiç zikzak çizmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu vesile ile yapılacak olan 2012 yılı Genel Kurul Toplantımızda tüm ortaklarımız katılımını ve desteklerini talep ediyor, hepsini saygı ve sevgi ile kucaklıyorum.? dedi. 

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ