ÇAYKARA GÜVEN TAZELEDİ

ÇAYKARA GÜVEN TAZELEDİ

AK Parti ve MHP´nin ortak adayı olarak seçimlere katılan Mevcut Başkan Murat Çaykara, AK Parti ve MHP´li İl Genel Meclisi Üyelerinin tamamının oyu ile yeniden İl Genel Meclisi Başkanlığına seçildi.

Kırıkkale İl Genel Meclisi’nin 31 Mart Yerel Seçimlerinden sonraki ilk toplantısı dün yapıldı. Murat Çaykara, İyi Parti Meclis üyesi Şevket Özsoy ve CHP Meclis Üyesi Tarık Kaya’nın da desteği ile 23 üyenin oyunu alarak Kırıkkale İl Genel Meclisi’nin yeni dönem başkanı oldu. Kapalı oylama usulü yapılan oylamalarda 1. Başkan Vekilliğine Azmi Özkan, 2. Başkan Vekilliğine Harun Oğuz seçilirken, meclis katip üyeliklerine ise M. Kürşat Avan ve Sercan Sıtkı getirildi. İl encümen üyelerinin belirlenmesi ve komisyonların oluşturulması ise bir sonraki gün yapılacak olan oturuma bırakıldı. 

 

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, "Bugün yapılan il genel meclisi başkanlığı seçimlerinde grup üyelerine şahsıma gösterdikleri güven ve destekten dolayı teşekkür ediyorum. Geçmişten bugüne, meclisimizin açıldığından bu yana il genel meclisimizde görev yapan, hizmet eden tüm il genel meclis üyelerimizden vefat edenlere Allah’tan rahmet, hala hayatta olanlara ise sağlıklı ömürler diliyorum”

 

 “İnşallah bundan sonraki süreçte Kırıkkale ilimiz ve ilçelerimiz için hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Hep birlikte Kırıkkale ve ilçelerimiz için tüm gücümüzle, var gücümüzle çalışacağız. Önümüzdeki süreci tam uyumlu hak ve hakikat ölçüsünde, yol açan, yol aydınlatan bir ekip çalışmasıyla yürüteceğiz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ