Çatı yandı itfaiyeci yaralandı

Çatı yandı itfaiyeci yaralandı

Kırıkkale'de Çallıöz Mahallesinde bir apartmanın çatı katında meydana gelen yangında, yangına müdahale etmeye çalışan itfaiye eri yangın merdivenine ayağını kaptırarak ağır yaralandı. Acıya dayanmayan itfaiye eri, baygınlık geçirdi. Mahalle sakinleri itfa

İTFAİYE ERİ AYAĞINI SIKIŞTIRDI

Çalılıöz Mahallesinde bir apartmanın çatı katında meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü. Çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. Bu arada yangına müdahale etmeye çalışan bir görevli ayağını merdivene sıkıştırdı. Ağır yaralanan itfaiye eri arkadaşlarının müdahalesi sonucu hastaneye kaldırıldı. Bu arada mahalle sakinleri ile itfaiyeciler arasında tartışma çıktı.  Yangınına müdahalenin yetersiz kaldığını savunan vatandaşlar itfaiyecilere saldırdı.

YAŞLI KADIN DUMANDAN ZEHİRLENDİ

Yangında yaşlı bir kadın dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Kırıkkale’de Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın çatı katında yangın meydana geldi. Yangını gören vatandaşlar, itfaiye ve polise haber verdi. İtfaiye olay yerine kısa sürede geldi. Polise ise olay yerine gelerek çevrede güvenlik tedbiri aldı. Çatı katında tüplerin olduğunu gören itfaiyeciler, yangına temkinli yaklaştı. Kısa sürede 4 itfaiye aracı olay yerine geldi. Bu arada itfaiye eri Said Erkoç, yürüyen yangın merdivenine ayağını kaptırdı. Acıya dayanmayan itfaiye eri, olay yerinde bağırarak baygınlık geçirdi. Sıkışan merdivenden çıkartılan Erkoç, ambulansla Kırıkkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Dumandan zehirlenen Gülay Savcı (32) da Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Öte yandan Yangınında müdahalenin yetersiz kaldığını savunan vatandaşlar ise, itfaiyecilere saldırdı. Yaklaşık 1 saat süren yangın söndürüldü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama