Çarşambayı sel aldı

Çarşambayı sel aldı

Uzun geçen yaz mevsiminin ardından etkili olan sonbahar yağmurları önceki gün sele neden oldu. Sel Çarşamba Pazaryerindeki pazarcı esnafını vurdu. Bazı pazarcılar suların tezgâha girmesini engellemek için çaba harcarken bazıları ise tezgâhını toplamak zor

PAZARCILAR ZORDA KALDI

İki gündür etkili olan sağanak yağış Kırıkkale?de hayatı olumsuz etkiledi. Sabah sokağa hazırlıksız çıkanlar sağanağa yakalanırken cadde ve sokaklar sular altında kaldı. Çarşamba günü etkili olan yağmurdan zarar gören pazarcı esnafı belediyenin alt yapı çalışmasının yetersiz olduğunu belirterek isyan etti. Pazaryerinin dere yatağında olması ve yetersiz altyapı yüzünden cadde sular altında kaldı. Pazarcıların hemen tamamının tezgahını su basarken bazıları sulardan kurtulmak için tezgahının önüne çuvallardan set yaparken bazıları ise tezgahını toplamak zorunda kaldı.

MEYVE VE SEBZE FİYATALARI YÜKSELDİ

Pazara alışveriş yapmak için gelenler ise meyve ve sebze fiyatlarının yüksekliğini unutup ıslanmamak için adeta cambazlık yaptı. Yine dün Kırıkkale?nin en önemli caddelerinden biri olan Zafer Caddesi?nde rögar kapağının selden zarar görmesi sonucu caddeyi koku kapladı. Çevre esnafı duruma tepki gösterirken, belediye ekiplerinin lağım kapağını kapatmak için caddeye geç gelmesi tepkileri doruğa çıkardı. Esnaflar alt yapı hizmetlerinin eksik olduğunu iddia ederek tepki gösterdi. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü